Vi er ved at bygge sengen....

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.6 star rating (110) total reviews
Det OEKO-TEX®-certificerede Essential-faconlagen, der omkranser top- og springmadras, er vævet efter satin-metoden, der sikrer et holdbart og blødt tekstil. Faconlagnet har 500 tråde pr. kvadrattomme, og selvom det lyder som volapyk, findes der ikke et bedre udtryk for kvalitet.
160x200 cm.
Størrelse: 160x200 cm.
1
 • Bestillingsvare
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Essential Faconlagen
Faconlagen

Essential

Det skal føles dejligt at ligge i din seng. For du ligger her en tredjedel af livet. Derfor er det vigtigt, at dit sengetøj og dine lagner tilgodeser dig og er skånsomme mod dig. Vores Essential-faconlagen er akkurat dét og smyger sig elegant ned over din top- og springmadras. Faconlagnet har elastik i alle hjørnerne, der holder lagnet rigtig, rigtig godt på plads.

Essential

Det essentielle valg

Så blødt og så betagende
Høj, høj kvalitet

Så blødt og så betagende

Det er faktisk først, når du står med et Essential-lagen i hænderne, at du sådan helt forstår dets vilde kvalitet, og hvorfor du aldrig mere får lyst til at sove på andet end netop dét. Vores Essential-lagen er produceret i OEKO-TEX®-certificeret bomuld, der bliver blødere og blødere for hver vask — og samtidig bibeholder sin form. Lagnet fås kun i: White.
Bedre end branchestandarden

500 tråde pr. kvadrattomme

At forklare Essential-lagernes kvalitet lyder nemt uforståeligt og teknisk, for det, der gør Essential mageløst, handler om måden, det er vævet på. Essential er vævet med 500 tråde pr. kvadrattomme, hvorimod det sengetøj og lagner, du kender - og tænker har en høj kvalitet - har en Thread Count på mellem 100 og 350 tråde pr. kvadrattomme. Essential overgår altså med længder branchestandarden og hersker i en liga for sig selv. Og hvor kan det da mærkes.
En hjælpende hånd
Ikke mere bøvl

En hjælpende hånd

Alle vores Essential-lagner har et ‘Short Side'-indikationslabel på indersiden af lagnets to korte sider, så du aldrig mere skal bøvle med at lægge lagnet korrekt på. Ja, nogle gange er det de små ting, der gør den store forskel.
Essential — det essentielle valg
Søvnlinje

Essential — det essentielle valg

Essential-søvnlinjen er til dig, der vil lukke øjnene og falde i søvn omgivet af kvalitet fra inderst til yderst. Alle produkter, der bærer vores Essential-label, er skabt for at gøre god søvn tilgængeligt for os alle. Fordi bedre nætter er essentielle for enhver. Du finder et bredt udvalg af Essential-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder, gavlpuder, rullemadrasser og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential Faconlagen

 • Leveringstid
  30-40 hverdage
  Trådtæthed
  500 tråde pr. kvadrattomme
  Vævning
  Lærredsvævet
  Type
  Faconlagner 160x200
  Pakkeindhold
  2 kuvertlagner + 2 dynebetræk + 2 pudebetræk
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C