Faconlagner 160x200

Med et 160x200 faconlagen får du et lagen, der passer til den lille dobbeltseng. Hos Bedre Nætter er vores faconlagner designet og produceret af os – og yderst velegnede til spring- og boxmadrasser, hvor de når hele vejen rundt. Se vores udvalg og find det faconlagen i størrelsen 160x200, du lige står og mangler.

Essential

Vores Essential-faconlagen er kvalitet, når det er bedst og er skabt i 100% OEKO-TEX®-certificeret bomuld. Det er vævet efter satin-metoden med 500 tråde pr. kvadrattomme, og dét sikrer blødhed.

160x200 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.6 star rating (110) total reviews
329  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye faconlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende faconlagner af højeste kvalitet.

Faconlagner 160x200

Faconlagen 160x200 giver dig mulighed for at dække hele boxmadrassen med et stort lagen. Hvis du eksempelvis har 2 boxmadrasser i 80x200, som måske ikke længere er lige så fine som da du købte dem, kan du bruge et faconlagen til at give dem et nyt look da den dækker hele madrassen. Fordelen ved faconlagner er også at du kan bruge det til både box- og topmadras så længe de passer i den samlede højde på 30 cm.

  • Et faconlagen er en elegant og stilren måde at skjule din spring- eller boxmadras og topmadrassen på samme tid. Et ekstra tætvævet lagen regulerer din kropstemperatur bedre, så du ikke får nattesved, som kan forstyrre din søvn. Kemikaliefrie lagner redder dig også fra at udvikle nye allergier.

  • Med faconlagner fra Bedre Nætter får du et produkt, som giver din seng et enkelt og stilfuldt look. Alle vores lagner er vævet tættere end branchestandarden, så du får et usædvanlig blødt lagen, som samtidig regulerer din temperatur i løbet af natten, så du ikke vågner op med nattesved. Alle vores lagner er desuden produceret uden skadelige kemikalier, så du kan passe godt på dig selv og din krop.