Faconlagner

View as Grid List

9 Produkter

per page
View as Grid List

9 Produkter

per page

Faconlagner

Faconlagner er perfekte til boxmadrasser og springmadrasser, da de med en høj sidehøjde kan nå hele vejen rundt om madrassen. De faconlagner vi har her hos Bedre Nætter er med en sidehøjde på 30 cm. Mange vælger at bruge et faconlagen til både at dække selve madrassen og topmadrassen, her skal du være opmærksom på, at hvis din madras er mere end 26 cm. høj, så vil det sandsynligvis ikke fungere - der skal du istedet have et kuvertlagen til topmadrassen.

De mest populære typer af lagner du finder idag, er glatvævede. Vi har i særdeleshed fokus på bomuldspercale, da det er et stærkt materiale som samtidig føles blødere og mere behageligt end jersey eller frotté. Fordelen ved at vælge percale er også den høje tærskel for slitage, du får en lang holdbarhed her.

CPH Living har fokus på kvaliteten, derfor får du også faconlagner med en ekstra tæt vævning samt med ekstra fine garner. De faconlagner du ser her på siden har 200 tråde per kvadrattomme, "almindelige" lagner ligger typisk med 120 tråde per kvadrattomme. Det du får ved den øgede trådtæthed er et mere slidstærkt lagen, men samtidig så gør det også at lagnet er hurtigere til at aflede fugt og hurtigt tørrer.

Hvis du vil have et lagen der ikke sidder helt tæt omkring madrassen, så er vi ovre i kappelagner, der ligger udover madrassen, har du en elevationsseng med split topmadras, så skal du kigge på vores split lagner.

Hvem er CPH Living?

CPH Living er baseret i København og leverer alt indenfor tekstil til danskerne i høj kvalitet. Hvis du vil betegne dig selv som kvalitetsbevidst, så er det et must at kigge nærmere på sengetøjet og dynebetrækket vi har i sortiment fra CPH Living, du får ganske enkelt en bedre kvalitet end mange andre steder. Grunden til det er vigtigt at have den gode kvalitet når du sover, er ikke kun at det føles mere lækkert at gå i seng - men derimod også at du får praktiske fordele som at lagnet er bedre til at absorbere sveden og derved føles tørt og lækkert i højere grad og bredere udstrækning end hvis du valgte et billigt lagen.

Dynebetrækkene vi har i sortiment fra CPH Living er også af en høj kvalitet, du får derudover også små features som at man lukker betrækket ved hjælp af en lynlås istedet for de traditionelle knapper. Når først du har lynet op, så dækker stoffet igen lynlåsen så du ikke kommer til at mærke at den er der mens du sover - der er tænkt over de små detaljer i alle facetter.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering