Vådliggerlagen 140x200 cm

Leveringstid 2-8 hverdage
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Hvis uheldet er ude sker der ingenting

Hvis uheldet er ude sker der ingenting

Et vådliggerlagen er en praktisk løsning til beskyttelse af din madras ved tilfælde af nattevæderi. Inkontinens er meget mere almindeligt, end du måske går og tror. Mere end 40.000 voksne mænd og kvinder siges at døje med den utæthed om natten. Ligesom mange børn også kan lide af upraktiske vandladninger om natten. Heldigvis er findes løsningen i vores diskrete vådliggerlagner, der sikrer en knastør seng ved uheld. Vores vådliggerlagner består af blød jersey på sovesiden, og modsatte side af lagnet består af et 100% vandtæt materiale, der holder dit sovemiljø tørt og rart, hvis uheldet sker.

Sov trygt og tørt natten lang

Sov trygt og tørt natten lang

Vores vådliggerlagner er åndbare og lavet i det blødeste OEKO-TEX-certificerede jersey med en OEKO-TEX-certificeret PU-coated bagside. Lagnet er strækbart, åndbart og 100% vandtæt. Det sikrer dig både en god komfort og et roligt sind, når du lægger dig til at sove. Vi anbefaler at bruge et almindeligt lagen ovenpå vådliggerlagnet for den bedste komfort. Da lagnet slutter meget tæt om madrassen, kan vådliggerlagnet også bruges som en allergivenlig barriere, da dens coated bagside lukker af for husstøvmider og andre uønskede smågæster. Vådliggerlagnet tåler kogevask, men vi anbefaler hverken tørretumbling eller klorblegning. Dette for at bibeholde form og funktion.
Hvorfor vælge et vådliggerlagen?

Hvorfor vælge et vådliggerlagen?

100% vandtæt OEKO-TEX-certificeret jersey OEKO-TEX-certificeret PU-coated OEKO-TEX-certificeret for kemisk sikkerhed Allergivenligt

Specifikation af Vådliggerlagen 140x200 cm

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Vægt
  Vægt 1 kg
Leveringstid 2-8 hverdage
Trådtæthed Ikke oplyst
Vævning Ikke oplyst
Dessin 100% bomuldstwill med vandtæt bagside af PU-plast
Type Vådliggerlagen 140x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering