Mayan Kuvertlagen - Hvid

Leveringstid 2-5 hverdage
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

En bæredygtig tilføjelse til søvnen

En bæredygtig tilføjelse til søvnen

Leder du efter et lagen, der lader dig svæve blidt og behageligt i retning mod dvaletilstand? Din søgen stopper muligvis her. Mayan er et eksklusivt lagen bestående af 100% økologisk bomuld. Her får du et drømmelagen, som arbejder godt for at give dig velfortjent nattero. En behagelig blødhed rammer fra første sekund, og det er ikke svært at lukke øjnene med god samvittighed. Produktionen er bæredygtig, og produktet, du modtager, er fri for kemi og venlig stemt over for allergikere. Det gør vores Mayan-lagen til et alletiders sted at lade sig lulle i søvn.

En kvalitet, der ikke svigter

En kvalitet, der ikke svigter

Med Mayans gode kvalitet i ryggen har du lyst til at blive liggende i evigheder. Lagnet er satinvævet af det fineste GOTS-certificeret bomuld, hvor kun de længste bomuldsfibre er valgt. Modtagelsen, du får, når du lægger dig, er derfor en silkeblød omfavnelse. Mayan er desuden tætvævet med 350 tråde pr. kvadrattomme, mens vævningen af enkelttrådsgarn sikrer en aldeles fin kvalitet. Resultatet er et stof, der skåner din hud fra en rug og grov overflade. På mange måder er Mayan-lagnet den perfekte sengemakker, der ikke svigter på vigtige parametre som kvalitet, komfort og åndbarhed.

Specifikation af Mayan Kuvertlagen

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
Leveringstid 2-5 hverdage
Trådtæthed 350 tråde pr. kvadrattomme
Vævning Satin
Type Kuvertlagner 180x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering