Kuvertlagner

Et kuvertlagen er ideelt til dig, der mangler et lagen, der kan dække din topmadras. Hos Bedre Nætter har vi et solidt udvalg af glatvævede kuvertlagner med bomuldspercale som et kvalitetsstempel, der gør stoffet ekstremt blødt at røre ved. Vores kuvertlagner findes i mange størrelser og fås også efter mål. Se vores udvalg og find det kuvertlagen, du mangler til din seng.

Essential

Vores Essential-kuvertlagen er OEKO-TEX®-certificeret, indbegrebet af kvalitet og skabt i 100% bomuld med 500 tråde pr. kvadrattomme. Det er vævet efter satin-metoden, der gør lagnet babyblødt.

-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
180x200 cm.
  • Hvid
  • Graphite

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.7025 star rating (521) total reviews
Special Price 384  kr. Førpris 549  kr.
-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
180x200 cm.
  • Graphite
  • Hvid

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.7025 star rating (521) total reviews
Special Price 384  kr. Førpris 549  kr.

Mayan

Vores Mayan-kuvertlagen er skabt i 100% økologisk bomuld og med naturen in mente. Det er OEKO-TEX®-certificeret og vævet efter satin-metoden med hele 500 tråde pr. kvadrattomme.

180x200 cm.

Mayan Kuvertlagen

Sengetøj Mayan
4.66094 star rating (233) total reviews
649  kr.

Polar

Vores Polar-kuvertlagen er naturligt kølende, da det er skabt i 100% vasket hør, som både er OEKO-TEX®-certificeret, allergivenligt, antibakterielt og fnuldrer mindre end bomuld.

180x200 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
4.84375 star rating (128) total reviews
1.199  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye kuvertlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende kuvertlagner af højeste kvalitet.

Kurvertlagner

Vi har kuvertlagner i alle de mest brugte størrelser, som 120x200 og 180x200, samt vi har mulighed for at tilbyde specialsyede løsninger hvis der er behov for dette - derudover er det store udvalg i farver også værd at nævne.

Alle lagnerne du kan finde her på siden er glatvævede, og med bomuldspercale som et kvalitetsstempel. Dette er væsentligt bedre end andre typer som Frotté og Jersey. Ved at vælge et af vores bløde percale lagner, så kan du være sikker på at få et lagen med en høj slidstyrke pga. den tætte vævning med hele 200 tråde per kvadrattomme, sammenholdt med standarden der ellers ligger på 120. Endvidere giver dette også den effekt at lagnet er effektivt til at aflede fugt samt hurtigt tørre.

Af andre lagen typer vi har hos Bedre Nætter kan selvfølgelig også split lagner til dig der har en elevationsseng, her er kvaliteten den samme høje som ved vores andre modeller. Split lagner bruges til topmadrasser hvor der er et "indhug" i fod- samt hovedende hvilket gør at elevationen kan bruges frit uden at påvirke personen i den anden side af sengen - dette er typisk for elevationssenge i enten 160 eller 180 i bredden.

Hos Bedre Nætter har vi også faconlagner. Fordelen ved et faconlagen er at du her har et lagen som er 30 cm. højt, og derfor kan dække hele madrassen til. Mange madrasser kan have det med at blive slidte i stoffet over en årrække, men derfor behøver sengen ikke fejle noget, og med et faconlagen vil den også fremstå ny og lækker for nysgerrige blikke.

Levering af vores kuvertlagner sker med GLS hvor du får levering til kantsten (dvs. hjem til dig og din bolig). Når vi afsender varen fra vores lager, så får du en mail med track/trace nummer, som du kan bruge til at se hvor langt din pakke er - men 9/10 gange vil den blive leveret næste dag. Hvis du ikke er hjemme til at modtage dit nye lagen, så vil pakken blive lagt i den nærmeste pakkeshop hvor du har mulighed for at afhente den.

Som altid har du mulighed for at kontakte os hvis du har spørgsmål til produkterne, enten direkte via chatten her på siden hvor vi er online 16 timer i døgnet gennemsnitligt, eller via vores e-mail - eller også kan du altid ringe til os på 78 75 00 77 hvor vi er klar til at guide dig.

  • Et kuvertlagen er faconsyet til at kunne dække topmadrassen. Meningen med et kuvertlagen er nemlig, at det skal beskytte din topmadras samtidig med, at det skal være nemt at skifte. Et kuvertlagen er derfor det perfekte lagen til dig, der bare ønsker at dække topmadrassen.

    Hos Bedre Nætter tilbyder vi fine kuvertlagner af høj kvalitet. Vores lagner er nemlig glatvævede og med bomuldspercale, hvilket gør dem enormt behagelige at ligge på.

  • Et kuvertlagen er som sagt beregnet til at dække topmadrassen, fordi lagnet ikke er særligt højt. Et faconlagen er derimod meget højere end et kuvertlagen, og det er derfor beregnet til at dække en spring- eller topmadras. Vores faconlagner er syet med elastiske hjørner, og kan dække en madrashøjde på 26 cm - så du kan også nemt smide en topmadras med indunder lagnet.