Vådliggerlagen

Et vådliggerlagen er en diskret og nem løsning til, hvis uheldet er ude engang i mellem. Inkontinens er meget mere almindeligt, end hvad mange tror, og sover dine børn også i sengen, har du med al sandsynlighed oplevet upraktiske vandladninger om natten. Med et vådliggerlagen fra Bedre Nætter er du dog garanteret et tørt og rart sovemiljø.

Vådliggerlagen

80x200 cm.

Essential Vådliggerlagen

Sengetøj
4.25581 star rating (43) total reviews
298  kr.

Vådliggerlagen

Et vådliggerlagen er et underlag, der beskytter din madras mod væske. Vådliggerlagnet bruges ofte af voksne med inkontinens eller af børn med problemer med vandladning om natten. Nattevæderi er ikke så ualmindeligt, som du måske går og tror. Faktisk er det ret almindeligt. Mere end 400.000 voksne mænd og kvinder menes at lide af en form for inkontinens. Der kan være rigtig mange årsager til dette, men faktum er, at det er ganske ubehageligt for dig, som lider af det. Døjer du eller dit barn med problemet, er et vådliggerlagen derfor også et utroligt kærkomment hjælpemiddel til dit sengemiljø. 

Vi har vådliggerlagen i forskellige størrelser. Både til din enkeltseng, trekvartseng og dobbeltseng. Mangler du eksempelvis et vådliggerlagen i størrelserne 180x200 eller 140x200, kan du finde vådliggerlagnet lige her. 

Du har fortjent at ligge godt 

Med vores vådliggerlagen er det muligt at få en god nats søvn og vågne frisk og veludhvilet op, hvad end din nat har stået på et uheld eller ej. Alle - både børn og voksne - kan have glæde af vores vådliggerlagen. Med et vådliggerlagen kan du nemlig både forbedre din sengs hygiejne og din søvnkvalitet. Vores vådliggerlagen er lavet af 100% bomuld på den side, du ligger på, og på bagsiden er det lavet af et vandtæt materiale, som altså sikrer, at din madras er godt beskyttet, hvis uheldet er ude. Samtidig kan du med et af vores vådliggerlagner være sikker på, at du ligger sundt og godt. Lagnet er nemlig fremstillet uden sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Og sidst men ikke mindst er det udstyret med  elastikker i hvert hjørne af lagnet, hvilket betyder, at det bliver liggende, når du har placeret det rundt om din madras.

Har du spørgsmål? 

Sidder du med et spørgsmål om vores vådliggerlagen, eller et hvilket som helst andet produkt, skal du endelig kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra kl. 8-23. Kontakt os via vores livechat i nederste hjørne af din skærm, på vores mail eller direkte på telefonen. Vi glæder os til at høre fra dig. 

  • Et vådliggerlagen er en praktisk og diskret løsning til at beskytte din madras i tilfælde af nattevæderi. Vores våliggerlagen består af blød jersey på sovesiden, som sikrer en behagelig komfort, når du ligger på det. Den anden side af lagnet består af et 100% vandtæt materiale, der sikrer et tørt og rart sovemiljø, hvis uheldet skulle være ude.

  • Det er en god idé at vælge et vådliggerlagen, der både er åndbart, strækbart og 100% vandtæt - det sikrer nemlig en høj komfort og kvalitet, så du kan få en behagelig nattesøvn. Vi anbefaler desuden, at du bruger et almindeligt lagen ovenpå vådliggerlagnet, så du får den bedste komfort.

    Hos Bedre Nætter har vi nøje udvalgt de bedste materialer til vores vådliggelagner. De er derfor lavet i det blødeste OEKO-TEX-certificerede jersey, som sikrer en fantastisk komfort. Derudover er vores vådliggerlagner både strækbare, åndbare og ikke mindst 100% vandtætte.