Vådliggerlagen -

Vi er ved at bygge sengen....
Fast lav pris
Leveringstid 2-8 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Sammenlign lagen
Hvis uheldet er ude sker der ingenting

Hvis uheldet er ude sker der ingenting

Et vådliggerlagen er en praktisk løsning til beskyttelse af din madras ved tilfælde af nattevæderi. Inkontinens er meget mere almindeligt, end du måske går og tror. Mere end 40.000 voksne mænd og kvinder siges at døje med den utæthed om natten. Ligesom mange børn også kan lide af upraktiske vandladninger om natten. Heldigvis er findes løsningen i vores diskrete vådliggerlagner, der sikrer en knastør seng ved uheld. Vores vådliggerlagner består af blød jersey på sovesiden, og modsatte side af lagnet består af et 100% vandtæt materiale, der holder dit sovemiljø tørt og rart, hvis uheldet sker.

Sov trygt og tørt natten lang

Sov trygt og tørt natten lang

Vores vådliggerlagner er åndbare og lavet i det blødeste OEKO-TEX-certificerede jersey med en OEKO-TEX-certificeret PU-coated bagside. Lagnet er strækbart, åndbart og 100% vandtæt. Det sikrer dig både en god komfort og et roligt sind, når du lægger dig til at sove. Vi anbefaler at bruge et almindeligt lagen ovenpå vådliggerlagnet for den bedste komfort. Da lagnet slutter meget tæt om madrassen, kan vådliggerlagnet også bruges som en allergivenlig barriere, da dens coated bagside lukker af for husstøvmider og andre uønskede smågæster. Vådliggerlagnet tåler kogevask, men vi anbefaler hverken tørretumbling eller klorblegning. Dette for at bibeholde form og funktion.
Hvorfor vælge et vådliggerlagen?

Hvorfor vælge et vådliggerlagen?

100% vandtæt OEKO-TEX-certificeret jersey OEKO-TEX-certificeret PU-coated OEKO-TEX-certificeret for kemisk sikkerhed Allergivenligt

Specifikation af Vådliggerlagen

 • Størrelse
  Størrelse 120x200 cm.
 • Vægt
  Vægt 1 kg
Leveringstid 2-8 hverdage
Trådtæthed Ikke oplyst
Vævning Ikke oplyst
Dessin 100% bomuldstwill med vandtæt bagside af PU-plast

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering