Vi er ved at bygge sengen....

Essential Vådliggerlagen

Sengetøj
4.268290 star rating (41) total reviews
Vores Essential-vådliggerlagen er skabt i et blødt OEKO-TEX®-certificeret jersey med en 100% vandtæt og OEKO-TEX®-certificeret PU-coated bagside, der holder dit sengemiljø knastørt, hvis uheldet skulle være ude.
 • Varen er på lager

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 2-8 hverdage
Essential Vådliggerlagen
Hvis uheldet er ude sker der ingenting

Hvis uheldet er ude sker der ingenting

Et vådliggerlagen er en praktisk løsning til beskyttelse af din madras ved tilfælde af nattevæderi. Inkontinens er meget mere almindeligt, end du måske går og tror. Mere end 40.000 voksne mænd og kvinder siges at døje med den utæthed om natten. Ligesom mange børn også kan lide af upraktiske vandladninger om natten. Heldigvis er findes løsningen i vores diskrete vådliggerlagner, der sikrer en knastør seng ved uheld. Vores vådliggerlagner består af blød jersey på sovesiden, og modsatte side af lagnet består af et 100% vandtæt materiale, der holder dit sovemiljø tørt og rart, hvis uheldet sker.
Sov trygt og tørt natten lang

Sov trygt og tørt natten lang

Vores vådliggerlagner er åndbare og lavet i det blødeste OEKO-TEX-certificerede jersey med en OEKO-TEX-certificeret PU-coated bagside. Lagnet er strækbart, åndbart og 100% vandtæt. Det sikrer dig både en god komfort og et roligt sind, når du lægger dig til at sove. Vi anbefaler at bruge et almindeligt lagen ovenpå vådliggerlagnet for den bedste komfort. Da lagnet slutter meget tæt om madrassen, kan vådliggerlagnet også bruges som en allergivenlig barriere, da dens coated bagside lukker af for husstøvmider og andre uønskede smågæster. Vådliggerlagnet tåler kogevask, men vi anbefaler hverken tørretumbling eller klorblegning. Dette for at bibeholde form og funktion.
Hvorfor vælge et vådliggerlagen?

Hvorfor vælge et vådliggerlagen?

100% vandtæt OEKO-TEX-certificeret jersey OEKO-TEX-certificeret PU-coated OEKO-TEX-certificeret for kemisk sikkerhed Allergivenligt
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential Vådliggerlagen

 • Leveringstid
  2-8 hverdage
  Trådtæthed
  Ikke oplyst
  Vævning
  Ikke oplyst
  Dessin
  100% bomuldstwill med vandtæt bagside af PU-plast
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.