Faconlagner 120x200

Med et faconlagen i størrelsen 120x200 får du et lagen, der passer til en trekvartseng. Hos Bedre Nætter har vi selv designet og produceret vores faconlagner, der er særligt kendetegnet ved hurtigt at kunne aflede fugt, så du kan sove tørt og godt hele natten. Se vores udvalg og find et 120x200 faconlagen, der passer til din trekvartseng.

Essential

Vores Essential-faconlagen er kvalitet, når det er bedst og er skabt i 100% OEKO-TEX®-certificeret bomuld. Det er vævet efter satin-metoden med 500 tråde pr. kvadrattomme, og dét sikrer blødhed.

120x200 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.6036 star rating (111) total reviews
279  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye faconlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende faconlagner af højeste kvalitet.

Faconlagner 120x200

Skal du have et nyt lagen i størrelsen 120x200? Hos Bedre Nætter har vi lagner der er af højeste kvalitet, og derfor matcher vores eksisterende produkt sortiment. Det er værd at bemærke, at der findes forskellige lagner, der er bla. kuvertlagner og faconlagner, som er de mest populære. Når du skal have et lagen, så skal du finde ud af om det skal passe omkring hele madrassen, eller kun dække topmadrassen - et faconlagen dækker hele madrassen og er 30 cm. højt, hvor et kuvertlagen kun dækker topmadrassen.

Der kan være flere årsager til at man vælger et lagen som dækker hele sengen, eksempelvis så får man en mere ens udseende seng. Derudover så er det ikke alle der sover med topmadrasser, hvis du ikke gør det, så går det ikke med et kuvertlagen - det er simpelthen ikke højt nok, hvorimod et faconlagen vil dække dit behov helt perfekt.

Når vi modtager en ordre på sengetøj, så afsender vi typisk med GLS. Det betyder at du får tracking information så snart varen afgår fra vores lager, hvorefter du kan følge pakken hele vejen hjem til dig. Hvis ikke du er hjemme til at tage imod pakken når GLS kommer forbi dig, så vil den blive lagt i den nærmeste pakkeshop, hvor du kan hente den fra. Det er ofte tankstationer eller 7/11 m.v. der er pakkeshops, derfor får du også en længere åbningstid, som gør du kan hente pakken når det passer dig, og ikke som på et normalt posthus med kortere åbningstider.

  • Et godt faconlagen skal give dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Derfor skal du vælge et lagen, som er let og åndbart, så du får en kølende fornemmelse - og det får du ved at vælge et lagen med en tæt vævning. Et lagen bør desuden være fri for kemikalier, så du ikke udvikler allergier.

  • Hos Bedre Nætter er alle vores lagner vævet ekstra tæt, så dit lagen får en længere levetid og en højere komfort. Den tætte vævning gør også, at stoffet hurtigere leder fugt og sved væk fra kroppen, så du kan sove med en komfortabel fornemmelse hele natten.