BN Rullemadras -

Vi er ved at bygge sengen....
Fast lav pris
 • 80x200 Rullemadras by Bedre Nætter
 • Beskytter topmadrassen og er let at rengøre.
 • Designet og produceret af Bedre Nætter.
 • Passer til topmadrasser m. 4-10 cm. højde
 • Vaskbar ved 30 grader.
Leveringstid 1-3 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Hvis du vil passe godt på din seng

Hvis du vil passe godt på din seng

En rullemadras er en smart måde, du kan passe ekstra godt på din seng på, da den beskytter din sengs øverste madras mod den værste slitage. Vi sveder allesammen ret meget, når vi sover, og al den sved kan godt tære på dine madrasser, hvis den ikke bliver absorberet. Men det er hér, rullemadrassen kommer ind i billedet. En rullemadras kan nemlig ses som en slags sengeagtig mellemlægspapir, der absorberer det meste af den sved, du udskiller i løbet af natten — og det forlænger altså din sengs levetid på den lange bane. Derudover er en rullemadras også nem at rengøre modsat en topmadras, da den let kan smides i vaskemaskinen.

Toppen af sengekransekagen

Toppen af sengekransekagen

Vores rullemadras er produceret i Danmark og er lavet i 100% blød, bomuld med en bomuldsfylde på 350 gr/m2. Tilsammen udmønter det sig i en fyldig, luftig og behagelig rullemadras, der tilfører det sidste skud komfort til din søvnoplevelse. Rullemadrassen har stærke elastikker i hvert hjørne, der sikrer, at den bliver liggende, hvor du ligger den, så du ikke sejler rundt, når du vender og drejer dig i nattens løb. Rullemadrassen krymper ikke mere end 3-4% ved første vask og kan vaskes ved op til 80 grader. Dog anbefaler vi normal vask ved 60 grader for miljøets skyld.

Specifikation af BN Rullemadras

 • Størrelse
  Størrelse 80x200 cm.
 • Vægt
  Vægt 1 kg
Leveringstid 1-3 hverdage
Type Rullemadras 80x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering