BN Rullemadras

 • 80x200 Rullemadras by Bedre Nætter
 • Beskytter topmadrassen og er let at rengøre.
 • Designet og produceret af Bedre Nætter.
 • Passer til topmadrasser m. 4-10 cm. højde
 • Vaskbar ved 30 grader.
Leveringstid 2-5 hverdage
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Hvis du vil passe godt på din seng

Hvis du vil passe godt på din seng

En rullemadras er en smart måde, du kan passe ekstra godt på din seng på, da den beskytter din sengs øverste madras mod den værste slitage. Vi sveder allesammen ret meget, når vi sover, og al den sved kan godt tære på dine madrasser, hvis den ikke bliver absorberet. Men det er hér, rullemadrassen kommer ind i billedet. En rullemadras kan nemlig ses som en slags sengeagtig mellemlægspapir, der absorberer det meste af den sved, du udskiller i løbet af natten — og det forlænger altså din sengs levetid på den lange bane. Derudover er en rullemadras også nem at rengøre modsat en topmadras, da den let kan smides i vaskemaskinen.

Toppen af sengekransekagen

Toppen af sengekransekagen

Vores rullemadras er produceret i Danmark og er lavet i 100% blød, bomuld med en bomuldsfylde på 350 gr/m2. Tilsammen udmønter det sig i en fyldig, luftig og behagelig rullemadras, der tilfører det sidste skud komfort til din søvnoplevelse. Rullemadrassen har stærke elastikker i hvert hjørne, der sikrer, at den bliver liggende, hvor du ligger den, så du ikke sejler rundt, når du vender og drejer dig i nattens løb. Rullemadrassen krymper ikke mere end 3-4% ved første vask og kan vaskes ved op til 80 grader. Dog anbefaler vi normal vask ved 60 grader for miljøets skyld.

Specifikation af BN Rullemadras

 • Størrelse
  Størrelse 80x200 cm.
 • Vægt
  Vægt 1 kg
Leveringstid 2-5 hverdage
Type Rullemadras 80x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering