Rullemadras

Rullemadras

Essential Rullemadras
Se produkt
80x200 cm.

Essential Rullemadras

Rullemadras
4.607260 star rating (303) total reviews
239,00 kr.

Rullemadras

Der er flere grunde til, at en rullemadras er en god investering til din seng.

Rullemadrasser er perfekte til at beskytte enten springmadrassen eller topmadrassen mod slitage og daglig brug. I en seng uden rullemadras vil topmadrassen typisk udgøre det øverste madraslag. Det betyder også, at din topmadras slides af den daglige brug, men dette kan med fordel afhjælpes ved brug af en rullemadras.

Vores rullemadrasser er derudover nemmere at rengøre end selve topmadrassen, fordi en rullemadras vejer mindre og nemt kan vaskes i vaskemaskinen.

Din krop er i direkte berøring med rullemadrassen, og derfor er det en god ide at vælge en rullemadras i god kvalitet. Vi vil gerne sikre en høj kvalitet i vores sortiment, og derfor er alle vores rullemadrasser egenproducerede.

Hvad gør en rullemadras?

En rullemadras er først og fremmest god til at beskytte mod slid, men derudover kan den også forbedre dit søvnklima betragteligt. Vores rullemadrasser har alle et betræk i 100% bomuld, hvilket garanterer en behagelig overflade, der absorberer fugt og sved effektivt.

Vores serie af rullemadrasser er desuden OEKO-TEX-certificeret, hvilket er din garanti for en rullemadras uden skadelige stoffer.

Har du behov for en rullemadras i specialmål, så tøv ikke med at kontakte os. Det gør du nemt og hurtigt gennem vores chat i nederste højre hjørne af din skærm. Derudover kan du kontakte os døgnet rundt på [email protected].

  • Den bedste rullemadras er den, der både beskytter din madras samtidig med, at den er behagelig at ligge på. Rullemadrasser er perfekte til at beskytte spring- eller topmadrassen mod slitage og daglig brug. Udover at beskytte din madras, så er rullemadrasser også væsentlig nemmere at rengøre end eksempelvis en topmadras. Derved er det nemt at vedligeholde sengen og forlænge dens levetid.

    Når du sover, er din krop i direkte kontakt med rullemadrassen, hvor den bliver udsat for en del slitage, og derfor er det en god idé at vælge en rullemadras af høj kvalitet. Hos Bedre Nætter har vi nøje udvalgt de bedste materialer til vores rullemadrasser, så du kan få en god nattesøvn hver nat.

  • En rullemadras skal ikke forveksles med en topmadras - de har nemlig to vidt forskellige formål.

    En rullemadras er væsentlig tyndere end en topmadras. Rullemadrassen skal enten placeres ovenpå din spring- eller boxmadras eller ovenpå din topmadras. Meningen med en rullemadras er nemlig, at den skal beskytte den underliggende madras for slitage.

    En topmadras har derimod en tykkelse på omkring 5 cm. Topmadrassen skal placeres ovenpå din spring- eller boxmadras, da den har til formål at skabe et ekstra lag komfort.