Vi er ved at bygge sengen....

Essential Rullemadras - SPLIT

Rullemadras
4.5977 star rating (348) total reviews
Essential-rullemadrassen, der passer til topmadrasser med 4-10 cm højde, er lavet i 100% bomuld med en bomuldsfylde på 350 gr/m2. Det munder ud i en fyldig, luftig og behagelig rullemadras, der sikrer din topmadras en længere levetid — og dig en bedre nats søvn.
180x210 cm.
Størrelse: 180x210 cm.
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Essential Rullemadras - SPLIT
Rullemadras

Essential

Vores Essential-rullemadras lægges oven på din topmadras og fungerer som en ‘buffer’ mellem dig og din topmadras. Udover at tilføre ekstra komfort, absorberer topmadrassen nemlig den sved, du afgiver i løbet af natten. Det er godt for dit sovemiljø og ikke mindst din topmadras, der på den måde forbliver ung, frisk og frejdig i længere tid.

Essential

Det essentielle valg

Toppen af sengekransekagen
Tekstil og elastikker

Toppen af sengekransekagen

Vores Essential-rullemadras er produceret i Danmark og er lavet i 100% blødt bomuld med en bomuldsfylde på 350 gr/m2. Tilsammen udmønter det sig i en fyldig, luftig og behagelig rullemadras, der tilfører det sidste skud komfort til din søvnoplevelse. Rullemadrassen har stærke elastikker i hvert hjørne, der sikrer, at den bliver liggende, hvor du ligger den, så den ikke sejler rundt på topmadrassen, når du vender og drejer dig.
Forlænger levetiden

Hvis du vil passe godt på din seng

En rullemadras passer på din seng og beskytter din topmadras mod slitage. Vi sveder allesammen, når vi sover, og al den sved vil med tiden tære på dine madrasser, hvis den ikke bliver absorberet, inden den rammer topmadrassen. Det er hér, rullemadrassen kommer ind i billedet. En rullemadras fungerer nemlig som en slags ‘mellemlægspapir’, der absorberer din sved, og det vil forlænge din sengs levetid på den lange bane.
Nem at rengøre
Sundt sovemiljø

Nem at rengøre

Ved at bruge en rullemadras ovenpå din topmadras, har du også nemmere ved at bibeholde et sundt sovemiljø. Modsat en topmadras (og dets cover), er vores Essential-rullemadras nem at rengøre, da den let kan smides i vaskemaskinen. Rullemadrassen krymper ikke mere end 3-4% ved første vask og kan vaskes ved op til 80 grader. Dog anbefaler vi vask ved 60 grader for miljøets skyld.
Essential — det essentielle valg
Søvnlinje

Essential — det essentielle valg

Essential-søvnlinjen er til dig, der vil lukke øjnene og falde i søvn omgivet af kvalitet fra inderst til yderst. Alle produkter, der bærer vores Essential-label, er skabt for at gøre god søvn tilgængeligt for os alle. Fordi bedre nætter er essentielle for enhver. Du finder et bredt udvalg af Essential-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder, gavlpuder, rullemadrasser og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential Rullemadras - SPLIT

 • Leveringstid
  1-3 hverdage