Vi er ved at bygge sengen....

Essential Rullemadras - SPLIT

Rullemadras
4.607260 star rating (303) total reviews
Essential-rullemadrassen, der passer til topmadrasser med 4-10 cm højde, er lavet i 100% bomuld med en bomuldsfylde på 350 gr/m2. Det munder ud i en fyldig, luftig og behagelig rullemadras, der sikrer din topmadras en længere levetid — og dig en bedre nats søvn.
Størrelse: 180x200 cm.
 • I produktion

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 20-30 hverdage
Essential Rullemadras - SPLIT
Hvis du vil passe godt på din seng

Hvis du vil passe godt på din seng

En rullemadras er en smart måde, du kan passe ekstra godt på din seng på, da den beskytter din sengs øverste madras mod den værste slitage. Vi sveder allesammen ret meget, når vi sover, og al den sved kan godt tære på dine madrasser, hvis den ikke bliver absorberet. Men det er hér, rullemadrassen kommer ind i billedet. En rullemadras kan nemlig ses som en slags sengeagtig mellemlægspapir, der absorberer det meste af den sved, du udskiller i løbet af natten — og det forlænger altså din sengs levetid på den lange bane. Derudover er en rullemadras også nem at rengøre modsat en topmadras, da den let kan smides i vaskemaskinen.
Toppen af sengekransekagen

Toppen af sengekransekagen

Vores rullemadras er produceret i Danmark og er lavet i 100% blød, bomuld med en bomuldsfylde på 350 gr/m2. Tilsammen udmønter det sig i en fyldig, luftig og behagelig rullemadras, der tilfører det sidste skud komfort til din søvnoplevelse. Rullemadrassen har stærke elastikker i hvert hjørne, der sikrer, at den bliver liggende, hvor du ligger den, så du ikke sejler rundt, når du vender og drejer dig i nattens løb. Rullemadrassen krymper ikke mere end 3-4% ved første vask og kan vaskes ved op til 80 grader. Dog anbefaler vi normal vask ved 60 grader for miljøets skyld.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential Rullemadras - SPLIT

 • Leveringstid
  20-30 hverdage
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.