Vi er ved at bygge sengen....

Mayan

Hovedpude
4.54795 star rating (73) total reviews
Mayan-hovedpuden er skabt med Downpass-certificerede fjer og dun i tre kamre, der er omkranset af et 100% økologisk og OEKO-TEX®-certificeret pudevår i bomuld. Mayan-hovedpuden har derudover det nordiske Astma-Allergi-mærke, som er din garanti for en allergivenlig hovedpude.
Lav - 60x63
Højde:

Spar 30% på sengetøj ved køb af pude

Tilbehør
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Mayan
Hovedpude

Mayan

Hvis dit hoved, din nakke og dine skuldre selv kunne vælge hovedpude, ville de foretrække en Mayan. For vores Mayan-hovedpuder er skabt, så netop de specifikke kropsdele kan smæske sig i den bedst mulige støtte og ergonomisk korrekte komfort, når du sover om natten. Derudover er vores Mayan-hovedpuder certificeret med alle den slags certificeringer, du gerne vil have, at din hovedpude har.

Produktoverblik

Udforsk Mayan

2 3 1
 • Ydre kamre

  Intet bedre sted at hvile hovedet

  Mayan-pudens to ydre kamre består af 70% dun og 30% småfjer, der alle er Downpass-certificerede. Dunenes blødhed smitter naturligvis af på puden, der både er fluffy, fast og helt utrolig rar at lægge hovedet på. Småfjerene bidrager med god støtte og komfort.
 • Indre kammer

  Det er det indre, der tæller

  Det indre kammer består af 85% småfjer og 15% fjer. Alle disse er Downpass-certificerede. Småfjerene giver puden en god, stabil højde og sikrer, at den ikke bliver slatten med tiden. Mayan-puden kommer i tre højder, og det er netop mængden af fyld i det indre kammer, der gør puden mere eller mindre høj.
 • Pudevår

  Svøbt i 100% økologisk bomuld

  Mayan-puden er fuldendt af et blødt pudevår i 100% økologisk bomuld, der både er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og bærer af det nordiske Astma-Allergimærke. Det skånsomme pudevår er fuldendt af et kantbånd i satin.
  Pudevår
Mayan

Det naturlige valg

En formidabel pude med god støtte
Tre støttende kamre

En formidabel pude med god støtte

Mayan-puden er opbygget af tre kamre med fyld af højeste kvalitet. Det midterste kammer er med fine småfjer, som giver nakken god støtte. De yderste kamre er med 85% fine moskusdun, som gør puden blød, og 15% småfjer, der bidrager til støtte og komfort. Mayan-hovedpudens tre kamre er omsvøbt af et silkeblødt pudevår i 100% økologisk bomuldsbatist, der er den sidste finish, der gør Mayan-puden til det bedste pudevalg, du kan tage.
En allergivenlig pude
Astma-Allergi-mærket

En allergivenlig pude

Mayan-puden er stolt bærer af det nordiske Astma-Allergi-mærke. Du kan derfor trygt lægge hovedet på vores Mayan-pude som allergiker. Du kan også med fordel vælge allergivenligt som forebyggende værn mod allergien med omtanke for dig og din krop. Mayan-puden er desuden både OEKO-TEX®- (standard 100) og Downpass-certificeret. Det betyder, at den er fri for sundhedsskadelig kemi samt produceret med stort fokus på dyrevelfærd, etik og kvalitet.
Fås i tre højder

Vælg pudehøjde efter din sovestilling

En perfekt hovedpude sørger for, at dine nakkehvirvler ligger i naturlig forlængelse af din rygsøjle — og det er præcis, hvad Mayan-puden kan hjælpe med. Som den eneste hovedpude i vores sortiment kommer Mayan i tre højder. En høj til dig, der ligger på siden. En mellem til dig, der sover på ryggen. Og en lav til dig, der sover bedst på maven.
Mayan — det naturlige valg
Søvnlinje

Mayan — det naturlige valg

Mayan-søvnlinjen er til dig, der ønsker et naturvenligt valg og bedre betingelser. For din søvn og Moder Jord. Mayan-labelet er din garanti for, at et produkt er produceret med naturen og med dig for øje — uden brug af kemikalier og andre processer, der ikke tilgodeser verdenen omkring os. Du finder et bredt udvalg af Mayan-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Mayan

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Bæreevne
  Yderkamre: 11 / Kerne: 6
  Fyldvægt
  550 g/ 700 g/ 850 g
  Bolster
  100% økologisk bomuldscambric Ne60/60
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  Type
  Hovedpude 60x63
  Kantbånd
  Hvidsatin
 • OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
  Astma-Allergi-mærke
  Ja
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.