Mayan

Leveringstid 1-3 hverdage
Højde
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores hovedpuder
Mayan: Det ansvarsbevidste valg

Mayan: Det ansvarsbevidste valg

Det er ikke uden årsag, at vi kalder Mayan for vores mest miljørigtige hovedpude. I udviklingen af Mayan har vi nemlig haft et stort fokus på naturlige materialer og bæredygtighed. Derfor er vi også særligt stolte over at kunne vise Svanemærket frem på lige nøjagtig denne pude. Denne certificering fortæller, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Med denne pude får du derfor en ægte oplevelse af luksuriøs søvn - fra første nat og mange nætter ud i fremtiden.

Naturlig til den mindste fjer

Naturlig til den mindste fjer

For at garantere dig søvn af højeste kvalitet har vi lavet Mayan med tre kamre, der alle er fyldt med det fineste naturfyld. Det midterste kammer er med fine småfjer, som giver nakken god støtte og komfort. De to ydre kamre er med 90% rene, fine moskusdun, som gør puden fin og blød. De sidste 10% er småfjer, der som det inderste kammer bidrager til støtte og komfort. Vi har valgt naturfyld til Mayan, fordi det har en god vekselvirkning. Det betyder, at puden varmer i koldt miljø og ventilerer i et varmt miljø – ligesom ude i naturen. Sagt med andre ord: I Mayan vil du få en hovedpude med uovertruffen komfort og i lækre materialer.
Sund på alle parametre

Sund på alle parametre

En god hovedpude støtter naturligvis din nakke. En perfekt hovedpude sørger for, at dine nakkehvirvler ligger i en naturlig forlængelse af din rygsøjle - og det er nøjagtig hvad Mayan kan bidrage til. Som vores eneste pude i sortimentet kommer Mayan i tre størrelser. En høj til dig, der ynder at ligge på siden. En mellem til dig, der foretrækker at ligge på ryggen. Og en lav til dig, der tyer til maven. For at fuldende følelsen har vi desuden sørget for, at Mayan er stolt bærer af Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-mærkerne. Alle disse mærker gør Mayan til en enormt allergivenlig pude, der er velegnet til små børn som voksne. Den er både fri for husstøvmider og kemi.

Ydre lag

De blødeste dun byder dit hoved hjertelig velkommen på den fluffy overflade.

1

Betræk

Et betræk i økologisk bomuld fuldender pudens luksuriøse design.

3
2

Indre lag

Fjer i det inderste lag sørger for en stabil kerne, der holder højden under tryk.

4

Svanemærket

Et certifikat, der på tværs af vores Mayan-serie, sikrer bæredygtig produktion.

Specifikation af Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 60x63 cm.
Leveringstid 1-3 hverdage
Bæreevne Yderkamre: 11 / Kerne: 6
Produceret i Danmark
Fyldets oprindelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
Fyldvægt 550 g/ 700 g/ 850 g
Bolster 100% økologisk bomuldscambric Ne60/60
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørretumbles.
Type Hovedpude 60x63

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering