Dunpuder

Dunpuder
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Balance - 60x63 cm.
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • Downafresh Downafresh
  • Zzzz Zzzz
  • Allergivenlig Allergivenlig

  As low as 349,00 kr.

  Leveringstid 2-8 hverdage
 2. Mayan - 60x63 cm.
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • Mayan naturlatex Mayan naturlatex
  • Bæredygtig Bæredygtig
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 499,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 3. Den bedste sengemakker


  Det er ofte med hovedet på puden, at de bedste idéer opstår, de største drømme bliver til og de dybeste samtaler udspiller sig. Og med en ekstra god pude, vil det også være her, at de hurtigste afgange mod den dybe søvn går. Underkend derfor ikke værdien af en god pude, men tillad dig selv, at din mest betroede sengemakker er af god kvalitet.


View as Grid List

2 Produkter

per page

Dunpuder

Pude Guiden

Hos Bedre Nætter har vi STORT fokus på at informere og vejlede vores kunder så godt som overhovedet muligt om vores produkter, så det er hurtigt og nemt at vælge den rigtige løsning til en bedre nattesøvn. Vores pudeguide er ingen undtagelse, så hvis du er i tvivl om, hvilken type hovedpude du har brug for, så brug lige 5 minutter på denne guide inden du køber.

Hovedpude hos Bedre Nætter

Der findes et utal af forskellige hovedpuder på markedet. Og der findes endnu flere forskellige hoveder og nakker - derfor kan det være svært at vælge den rigtige hovedpude. Hos Bedre Nætter har vi sammensat et pudesortiment med en række forskellige pudetyper, så vores udvalg kan dække alle vores kunders behov. Vores pudesortiment er udvalgt ud fra tanken om at tilbyde hovedpuder i en høj kvalitet til fornuftige priser.

Vores formål med denne guide er at simplificere hovedpude købet, og gøre det nemt at købe den hovedpude, der giver dig den bedste nattesøvn.

Valg af den rigtige hovedpude

Den rigtige hovedpude er en af de allervigtigste faktorer for en god nattesøvn - så gå endelig ikke på kompromis, når du køber ny hovedpude. Det er meget individuelt, hvordan folk foretrækker at ligge. Det er mest normalt at ligge på ryggen, maven eller på siden og dette har stor betydning for valg af hovedpude.

Neutralstilling

Det vigtigste, når du vælger en hovedpude, er at din rygsøjle ligger i en såkaldt ”neutral position”. Her er ryggen og nakken i en hvileposition, og du anstrenger derfor ikke rygsøjlen, hvilket ellers kan give smerter. Derfor er det vigtigt, at du eksempelvis vælger en højere hovedpude, hvis du sover på siden, end hvis du sover på ryggen. På den måde undgår du, at hovedet ligger i en position, der får nakken til at spænde.

Sover du på maven?

Hvis du sover på maven, kan du give rygsøjlen et “stræk” bagover, hvilket kan give dig problemer og smerter i nakken på længere sigt. Hos Bedre Nætter anbefaler vi derfor, at du vælger en lav hovedpude for at undgå at overbelaste både led og muskler. Det vigtigste element, når der skal vælges hovedpude, er at din ryg ligger i en neutralstilling natten over. Hvis du sover på maven, skal du altså lede efter en hovedpude med et lavt indhold af dun, så du ikke bøjer nakken bagover. Vores pudesortiment byder på en række lave hovedpuder, herunder anbefaler vi især vores ”HEAVEN by BN - Lav” samt ”Snedronningen - Lav” der er idéelle, hvis du sover på maven.


Sover du på ryggen?

Sover du på ryggen, er det ligeledes vigtigt at vælge en lav/mellem hovedpude, der støtter dig godt i nakken. Optimalt set skal nakken holde sin naturlige position natten over. Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at du vælger en lav- eller mellemhøjde hovedpude alt efter mellemrummet mellem nakke og madras.

Herunder kan især nævnes vores ”HEAVEN by BN – Mellem” samt vores ”Snedronningen – Mellem” som gode bud til dig, der sover på ryggen. De lave hovedpuder kan ligeledes vælges her, men med en mellemhøjde hovedpude vil du også kunne imødekomme problemer ved at sove på siden i løbet af natten. Den mest naturlige sovestilling at skifte til, fra at ligge på ryggen, er nemlig at ligge på siden - derfor kan du med fordel vælge en mellemhøjde hovedpude, hvis du ofte vender dig mellem de to stillinger.


Sover du på siden?

Ligger du mest på siden, så bør du kigge efter en hovedpude med mere højde og fasthed end ved de to andre sovestillinger. En højere hovedpude vil give nakken/halsen en mere optimal støtte og undgå slidbøjning af nakken på længere sigt. Højden af hovedpuden bør svare til din skulderbredde. Vi anbefaler derfor, at du vælger en af vores høje hovedpuder, så din rygsøjle ligger i sin naturlige stilling. Her kan med fordel nævnes ”HEAVEN by BN – Høj” og ”Snedronningen – Høj”.


Specialhovedpuder hos Bedre Nætter

Vi har som tidligere nævnt et bredt sortiment og mange forskellige typer puder. Dette er valgt for at vores udvalg kan dække alle vores kunders behov. Derfor har vi også en række specialhovedpuder i vores sortiment.

Hvorfor skal du vælge en ergonomisk hovedpude?

Ergonomiske- eller formstøbte hovedpuder er puder produceret i andre materialer end de kendte fjer- og dunpuder. Årsagen til dette er, at det ofte er hensigtsmæssigt, at puden ikke ændrer form eller facon natten over. Hos Bedre Nætter forhandler vi ergonomiske puder i memory-foam og latex. Fælles for alle ergonomiske hovedpuder er, at de yder ekstra nakke- og hovedstøtte i forhold til mere ”normale” dunpuder. Vi anbefaler en ergonomisk hovedpude, hvis du sover på siden og ønsker ekstra støtte.


3-lags hovedpuder

Hos Bedre Nætter forhandler vi udelukkende 3-lags hovedpuder. Fordelen ved at have flere lag i en hovedpude er, at kernen som regel udgøres af fjer, der ikke bukker under for pres, hvilket sikrer en bedre støtte. I de ydre kamre er der dun, som sørger for, at puden får en dejlig blød følelse. Alt i alt giver en pude med flere lag den absolut bedste komfort, og den er med til at sikre den gode nattesøvn for dig.

Det er klart den mest optimale måde at opbygge en hovedpude på, og det bevirker, at du både ligger yderst komfortabelt og samtidigt ikke får ondt i nakken.


Vedligeholdelse af hovedpuder

Hos Bedre Nætter er størstedelen af vores hovedpuder vaskbare og kan vaskes ved 60 grader samt tørretumbles ved mellem varme. En vigtig del af vedligeholdelsen er også, at du ”puffer” puden op efter en god nats søvn. Dette gør, at hovedpuden kommer af med varme og sved så hurtigt som muligt.

Vi anbefaler, at du ”puffer” og ikke banker din pude, fordi betrækket ikke kan holde til det, og fordi dunene hurtigere vil forsvinde ud gennem betrækket. En solid dundyne kan sagtens holde op imod 10 – 15 år, med den rette vedligeholdelse, men en hovedpude bliver behandlet meget hårdere fra hovedets tryk. Bedre Nætter anbefaler derfor, at du udskifter hovedpude cirka hvert andet år. Så er det ved at være på tide med en ny hovedpude? Så tag et kig forbi vores pudesortiment.


Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve
 • Gratis levering
 • Prisgaranti