Dunpuder

View as Grid List

18 Produkter

per page
 1. MIND by BN - Mellem
  MIND by BN - Mellem - 60x63 cm.
  250,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 2. BALANCE by BN - Lav
  BALANCE by BN - Lav - 60x63 cm.
  300,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 3. BALANCE by BN - Mellem
  BALANCE by BN - Mellem - 60x63 cm.
  325,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 4. BALANCE by BN - Høj
  BALANCE by BN - Høj - 60x63 cm.
  350,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 5. HEAVEN by BN - Lav
  HEAVEN by BN - Lav - 60x63 cm.
  375,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 6. HEAVEN by BN - Mellem
  HEAVEN by BN - Mellem - 60x63 cm.
  400,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 7. HEAVEN by BN - Høj
  HEAVEN by BN - Høj - 60x63 cm.
  425,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 8. Svinedrengen - Lav
  Svinedrengen - Lav - 60x63 cm.
  629,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 9. Svinedrengen - Mellem
  Svinedrengen - Mellem - 60x63 cm.
  699,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 10. Svinedrengen - Høj
  Svinedrengen - Høj - 60x63 cm.
  799,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 11. Snedronningen - Lav
  Snedronningen - Lav - 60x63 cm.
  799,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 12. Snedronningen - Mellem
  Snedronningen - Mellem - 60x63 cm.
  949,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 13. Temprakon 3-Lagspude - Lav - 60x63
  Temprakon 3-Lagspude - Lav - 60x63 - 60x63 cm.
  1.070,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 14. Temprakon Dunpude - Lav - 60x63
  Temprakon Dunpude - Lav - 60x63 - 60x63 cm.
  1.099,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 15. Snedronningen - Høj
  Snedronningen - Høj - 60x63 cm.
  1.099,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 16. Temprakon Dunpude - Aflang
  Temprakon Dunpude - Aflang
  1.150,00 kr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 17. Temprakon 3-Lagspude - Høj - 60x63
  Temprakon 3-Lagspude - Høj - 60x63 - 60x63 cm.
  1.250,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 18. Temprakon Dunpude - Høj - 60x63
  Temprakon Dunpude - Høj - 60x63 - 60x63 cm.
  1.250,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
View as Grid List

18 Produkter

per page

Dunpuder

Pude Guiden

Hos Bedre Nætter har vi STORT fokus på at informere og vejlede vores kunder så godt som overhovedet muligt om vores produkter med henblik på at gøre det hurtigt og samtidig nemt at vælge den rigtige løsning til en bedre nattesøvn. Vores pudeguide er ingen undtagelse, så hvis du skulle være i tvivl om hvilken type hovedpude du har brug for, så brug lige 5 minutter på denne guide inden du køber.

Hovedpude hos Bedre Nætter

Der findes et utal af forskellige hovedpuder på markedet. Og der findes endnu flere forskellige hoveder og nakker, derfor kan det være svært at vælge den rigtige hovedpude. Vi har hos Bedre Nætter forsøgt at sammensætte et pudesortiment med en række forskellige pude typer, så vores udvalg kan dække alle vores kunders behov. Vores pudesortiment er udvalgt ud fra tanken om at tilbyde vores kunder hovedpuder i en høj kvalitet til fornuftige priser.

Vores formål med denne guide er at simplificere hovedpude købet, eftersom at der er en række tommelfinger regler – det gør det nemt at købe den hovedpude der skal give dig en bedre nattesøvn.

Valg af den rigtige hovedpude

Valg af den rigtig hovedpude er en af de allervigtigste faktorer for en god nattesøvn, så gå endelig ikke på kompromis ved køb af hovedpude! Det er meget individuelt hvordan folk foretrækker at ligge. Det er mest klassisk at du ligger på enten, ryggen, maven eller på siden og dette har stor betydning for valg af hovedpude.

Neutralstilling

Vigtigst af alt ved valg af hovedpude er at din rygsølje ligger i en såkaldt ”neutral position”. Her er ryggen og nakken i en hvileposition og du anstrenger derved ikke rygsøjlen, der på længere sigt kan give dig smerter. Derfor er det vigtigt at du eksempelvis vælger en ”større” hovedpude hvis du sover på siden, end hvis du sover på ryggen, så hovedet ikke ligger i en position, der får nakken til at spænde.

Sover du på maven?

Hvis du sover på maven, kan du give rygsøjlen et kvæk bagover, hvilket kan give dig problemer og smerte i nakken på længere sigt. Hos Bedre Nætter anbefaler vi at du i dette tilfælde vælger en lav hovedpude for at undgå at overbelaste både led og muskler. Detvigtigste element når der skal vælges hovedpude er at din ryg ligger i en neutralstilling natten over. Hvis du sover på maven skal du altså lede efter en hovedpude med et lavt indhold af dun, så du ikke ligger og strækker halsen natten over. Vores pudesortiment byder på en række lave hovedpuder, herunder anbefaler vi især vores, ”HEAVEN by BN - Lav” samt ”Snedronningen -Lav” der er idéelle hvis du sover på maven.

Sover du på ryggen?

Sover du på ryggen er det ligeledes vigtigt at vælge en lav/mellem hovedpude der støtter dig godt i nakken. Hovedpuden skal altid udfylde det mellemrum der er mellem dit hoved og madrassen så nakken holder sin naturlige krumning natten over. Hos Bedre Nætter anbefaler vi at du vælger en lav- eller mellem-høj hovedpude alt efter mellemrummet imellem nakke og madras.

Herunder kan især nævnes vores ”HEAVEN by BN – Mellem” samt vores ”Snedronningen – Mellem” som gode bud til dig, der sover på ryggen. De lave hovedpuder kan ligeledes vælges her, men med en mellem hovedpude vil du også kunne imødekomme problemer ved at sove på siden i løbet af natten. Den mest naturlige sovestilling at ændre til, fra at ligge på ryggen, er at ligge på siden, så derfor kan en mellem hovedpude med fordel vælges i denne situation.

Sover du på siden?

Ligger du mest på siden, så bør du kigge efter en hovedpude med mere højde og fasthed end de 2 andre sovestillinger. En højere hovedpude vil give nakken/halsen en mere optimal støtte og undgå slidbøjning af nakken på længere sigt. Højden af hovedpuden bør svare til din skulderbredde. Vi anbefaler derfor at du vælger en af vores høje hovedpuder så din rygsøjle ligger i sin naturlige stilling. Her kan med fordel nævnes ”HEAVEN by BN –Høj” og ”Snedronningen – Høj”.

Specialhovedpuder hos Bedre Nætter

Vi har som tidligere nævnt et bredt sortiment indenfor puder med en lang række forskellige typer af puder. Dette er valgt for at vores udvalg kan dække alle vores kunders behov. Derfor har vi også en række specialhovedpuder i vores sortiment, såsom vores populære ergonomiske ”Temprakon Ergomagic”.

Hvorfor skal du vælge en ergonomisk hovedpude?

Ergonomiske- eller formstøbte hovedpuder er puder produceret i anderledes materialer end de kendte fjer- og dunpuder. Årsagen til dette er at det ofte er hensigtsmæssigt at puden ikke ændrer form eller facon natten over. Hos Bedre Nætter forhandler vi ergonomiske puder i memory-foam og latex. Fælles for alle ergonomiske hovedpuder er at de yder en ekstra nakke og hovedstøtte i forhold til mere ”normale” dunpuder. Vi anbefaler dig en ergonomisk hovedpude hvis du sover på siden og ønsker ekstra støtte natten over.

3-lags hovedpuder

Hos Bedre Nætter forhandler vi udelukkende 3-lags hovedpuder. Fordelen ved at have flere lag i en hovedpude, skal findes i at du derved opnår en optimal støtte, baseret på kernen som ofte udgøres af fjer, der ikke bukker under for pres. Mens du i de ydre kamre har eksempelvis dun, der er med til at gøre at puden får en dejlig blød følelse. Alt i alt giver en pude med flere lag den absolut bedste komfort og er med til at sikre den gode nattesøvn for dig.

Det er klart mest optimalt at opbygge en hovedpude således, og det bevirker at du både ligger yderst komfortabelt og samtidigt ikke får ondt i nakken.

Vedligeholdelse af hovedpuder

Hos Bedre Nætter er største dele af vores hovedpuder vaskebare og kan vaskes ved 60 grader samt tørre tumbles ved mellem varme. Men en vigtig del af vedligeholdelsen er at du ”puffer” puden op efter en god nats søvn. Dette gør at hovedpuden kommer af med varme og sved så hurtigt som muligt. Vi anbefaler at du ”puffer” og ikke banker din pude, eftersom at betrækket ikke kan holde til dette, og at dunene hurtigere vil forsvinde ud gennem betrækket. En solid dyndyne kan sagtens holde op imod 10 – 15 år, med den rette vedligeholdelse, men en hovedpude bliver behandlet meget hårdere fra hovedets tryk og din behandling. Bedre Nætter anbefaler derfor at du udskifter hovedpude ca. hvert andet år. Så er det ved at være på tide til en ny hovedpude? Så tag et kig forbi vores pudesortiment.