Dunpuder

Med en dunpude får du en blød, støttende pude, der lader dig sove ubesværet hele natten. Alle vores dunpuder er fyldt med naturlige fjer, der giver dig en komfortabel, sund og langtidsholdbar hovedpude. Alle vores dunpuder bærer mærkerne OEKO-TEX® , NOMITE og Downafresh®, der er din garanti for en allergivenlig og ansvarlig dunpude.

Essential

Vores Essential-pude er nakkernes redning og det dejligste sted for dit hoved at lande hver aften. Vi kalder den vores allround-pude, og om lidt kalder du den din bedste sovekammerat.

60x63 cm.

Essential

Hovedpude
4.56302 star rating (119) total reviews

As low as 599  kr.

Mayan

Vores Mayan-puder er det naturvenlige, grønne og 100% kemifrie hovedpudevalg i 100% økologisk bomuld, der uundgåeligt ændrer dine nætter til et mekka af ergonomisk komfort.

60x63 cm.

Mayan

Hovedpude
4.56338 star rating (71) total reviews

As low as 649  kr.

Polar

Vores Polar-pude bekæmper varme, svedige nattenakker med sine varmeafledende evner og kvitterer med veltempereret, uforstyrret søvn. Polar er en allround-pude og god til de fleste.

-40%
Polar
Se produkt
Ugens anbefaling
60x63 cm.

Polar

Hovedpude
4.5 star rating (18) total reviews

As low as 539  kr. Førpris 899  kr.

Danskproducerede puder

God søvn handler om mere end en god seng. Også din hovedpude har stor betydning for, hvordan du ligger, og hvor udhvilet du føler dig om morgenen. Den forkerte hovedpude kan nemlig i værste fald give dig ondt i både nakken og hovedet.

Mangler du en ny pude med dunfyld, har vi derfor gjort det let for dig. Her på siden finder du nogle af markedets absolut bedste hovedpuder. Alle produceret i Danmark og alle med din søvn og sundhed for øje.

Certificeret kvalitet

Vores dunpuder er nøje udvalgt og lever alle op til en række af de fineste certificeringer. Det er din garanti for en allergivenlig pude, der er produceret under bæredygtige og miljøvenlige forhold.

OEKO-TEX®

OEKO-TEX er din garanti for, at tekstilerne er fremstillet i et sundt miljø og ikke indeholder restkemikalier.

Downafresh

Downafresh er din sikkerhed for, at dunene er behandlet efter de højeste krav til renlighed og hygiejne.

NOMITE

NOMITE er din garanti for, at husstøvmider ikke kan trænge ind i puden. Derfor er vores puder også meget allergivenlige og med til at sikre et sundt soveklima.

Kun naturligt fyld

Hos os finder du udelukkende puder med fyld af naturlige dun. Det er nemlig vores overbevisning, at det giver de bedste og mest komfortable puder. Vi bruger udelukkende dun med en god isoleringsevne, hvilket kort sagt betyder, at du vil opleve en pude, der holder på varmen i et koldt miljø og ventilerer i varme omgivelser.

  • En god dunpude er essentiel for en god nattesøvn. Hos Bedre Nætter har vi derfor skabt nogle fantastiske dunpuder, så du kan få en god nattesøvn hver nat.

    Hos Bedre Nætter bruger vi udelukkende naturlig dun i vores puder, da dette skaber den højeste komfort. Vi anbefaler at vælge en dunpude med andedun, da andedun giver en fantastisk komfort samtidig med, at andedun gør puderne lette og luftige. Derudover er andedun også særlig effektiv til at regulere temperaturen i puden, så den hverken bliver for varm eller kold i løbet af natten.

  • Hos Bedre Nætter ved vi, hvad der kræves af en god hovedpude. Alle vores dunpuder er produceret i Danmark med fokus på din søvn og sundhed. Derudover lever vores dunpuder op til en række fine certificeringer, som er din garanti for en kvalitetsrig pude med fokus på miljøvenlige materialer.