Dunpuder

Dunpuder
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Balance - 60x63 cm.
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • Downafresh Downafresh
  • Zzzz Zzzz
  • Allergivenlig Allergivenlig

  As low as 349,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 2. Mayan - 60x63 cm.
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • Allergivenlig Allergivenlig
  • Bæredygtig Bæredygtig
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 499,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 3. Den bedste sengemakker


  Det er ofte med hovedet på puden, at de bedste idéer opstår, de største drømme bliver til og de dybeste samtaler udspiller sig. Og med en ekstra god pude, vil det også være her, at de hurtigste afgange mod den dybe søvn går. Underkend derfor ikke værdien af en god pude, men tillad dig selv, at din mest betroede sengemakker er af god kvalitet.


 4. Frigus - 60x63 cm.
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • OEKO-TEX OEKO-TEX
  • Downafresh Downafresh
  • Nomite mod husstøvmider Nomite mod husstøvmider

  As low as 599,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
View as Grid List

3 Produkter

per page

Dunpuder

Pude Guiden

Det er vigtigt for os, at du let og overskueligt kan træffe de rigtige valg, når det gælder om at få en bedre nattesøvn. Valget af hovedpude er ingen undtagelse. Er du i tvivl om, hvilken type, du har brug for, kan du bruge fem minutter på denne guide.

Hovedpude hos Bedre Nætter

Der findes et utal af forskellige hovedpuder på markedet. Og der findes endnu flere forskellige hoveder og nakker - derfor kan det være svært at vælge den rigtige hovedpude. Hos Bedre Nætter har vi sammensat et pudesortiment med en række forskellige pudetyper, så vores udvalg kan dække alle vores kunders behov. Vores pudesortiment er valgt ud fra tanken om at tilbyde hovedpuder i en høj kvalitet til fornuftige priser.

Vores formål med denne guide er at simplificere hovedpude købet, og gøre det nemt at købe den hovedpude, der giver dig den bedste nattesøvn.

Valg af den rigtige hovedpude

De fleste af os har prøvet at sove med en dårlig hovedpude. Og de fleste af os husker også, hvor forstyrrende den var for søvnen. Hovedpuder der enten er for høje eller efterhånden tomme for dun kan være til stor gene. Vi kan nævne i flæng: Problemer med hovedpine, ondt i nakken, usunde sovestillinger for ryggen, for slet ikke at nævne alle de gange du bliver vækket i søvnen.

Neutralstilling

Det vigtigste, når du vælger en hovedpude, er at din rygsøjle ligger i en såkaldt ”neutral position”. Her er ryggen og nakken i en hvileposition, og du anstrenger derfor ikke rygsøjlen, hvilket ellers kan give smerter. Derfor er det vigtigt, at du eksempelvis vælger en højere hovedpude, hvis du sover på siden, end hvis du sover på ryggen. På den måde undgår du, at hovedet ligger i en position, der får nakken til at spænde.

Sover du på maven?

Hvis du sover på maven med en for høj hovedpude, risikerer du at give rygsøjlen et “stræk” bagover. På sigt kan det give dig problemer og smerter i nakken. Hos Bedre Nætter anbefaler vi derfor, at du vælger en lav hovedpude for at undgå at overbelaste både led og muskler. Det vigtigste element, når der skal vælges hovedpude, er at din ryg ligger i en neutralstilling natten over. Hvis du sover på maven, skal du altså lede efter en hovedpude med et lavt indhold af dun, så du ikke bøjer nakken bagover. 

Sover du på ryggen?

Sover du på ryggen, er det ligeledes vigtigt at vælge en lhovedpude, der støtter dig godt i nakken. Optimalt set skal nakken holde sin naturlige position natten over. Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at du vælger en mellemhøj hovedpude.

Sover du på siden?

Ligger du mest på siden, så bør du kigge efter en hovedpude med mere højde og fasthed end ved de to andre sovestillinger. En højere hovedpude vil give nakken/halsen en mere optimal støtte og undgå slidbøjning af nakken på længere sigt. Højden af hovedpuden bør svare til din skulderbredde. Vi anbefaler derfor, at du vælger en af vores høje hovedpuder, så din rygsøjle ligger i sin naturlige stilling. 

Specialhovedpuder hos Bedre Nætter

Ergonomiske- eller formstøbte hovedpuder er puder produceret i andre materialer end de kendte fjer- og dunpuder. I dette tilfælde er vores formstøbte hovedpude produceret i latex, pga. dens gode åndbare og støttende egenskaber. Fordelen ved disse puder er desuden, at puden ikke ændrer form eller facon natten over. Med en sådan hovedpude er det derfor slut med at vågne midt om natten, fordi alt dunfyldet har samlet sig i den ene ende.

Har du det varmt, når du sover?  

Er du en af dem, der ofte har det varmt, når du ligger i sengen, vil det påvirke kvaliteten af din søvn. Derfor har vi udviklet og tilføjet Frigus til vores sortiment. I betrækket, der omfavner de bløde dun, har vi indbygget små mikrokapsler, der indeholder en aktiv gelé. Geléen regulerer temperaturen på puden ved at ændre sin form fra fast til flydende og ligeså modsat. Så ligeså snart der er en stigning i din kropstemperatur eller i rummet, optager kapslerne den ekstra varme.

Vedligeholdelse af hovedpuder

Hos Bedre Nætter er størstedelen af vores hovedpuder vaskbare og kan vaskes ved 60 grader samt tørretumbles ved mellem varme. En vigtig del af vedligeholdelsen er desuden, at du ”puffer” puden op efter en god nats søvn. Dette gør, at hovedpuden kommer af med varme og sved så hurtigt som muligt.

Vi anbefaler, at du ”puffer” og ikke banker din pude, fordi betrækket ikke kan holde til det, og fordi dunene hurtigere vil forsvinde ud gennem betrækket. En solid dundyne kan sagtens holde op imod 10 – 15 år, med den rette vedligeholdelse, men en hovedpude bliver behandlet meget hårdere fra hovedets tryk. Bedre Nætter anbefaler derfor, at du udskifter hovedpude cirka hvert andet år. Så er det ved at være på tide med en ny hovedpude? Så tag et kig forbi vores pudesortiment.


Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve
 • Gratis levering
 • Prisgaranti