Vi er ved at bygge sengen....

Polar

Hovedpude
4.47619 star rating (21) total reviews
Vores OEKO-TEX®-certificerede Polar-hovedpude er skabt med lækre og Downpass-certificerede fjer og dun i tre kamre, som er pakket ind i pudevår i 100% bomuld. Indersiden er pudevåret er påsat med små mikrokapsler i naturlig voks, der afleder din kropsvarme, så du kan sove uforstyrret.
Mellem - 60x63
Højde:

Spar 30% på sengetøj ved køb af pude

Tilbehør
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Polar
Hovedpude

Polar

Der findes næsten ikke noget værre, vel? End at vågne op med svedig nakke, fordi du har haft det alt, alt for varmt, imens du har sovet. Den type nattegyser kan vores Polar-dunpude afværge. Pudens inderside er nemlig påsat med små mikrokapsler i naturlig voks, der afleder kropsvarme, så du på den måde kan sove fredfyldt, uforstyrret og aldeles veltempereret.

Produktoverblik

Udforsk Polar

2 3 1
 • Ydre kamre

  Din nakkes nye yndlingssted

  Pudens to ydre kamre består af Downpass-certificerede 70% dun og 30% småfjer. De mange, mange dun gør puden blød og fluffy og sammen med fjerene bidrager de med god komfort og støtte til din nakke.
 • Indre kammer

  En pude, der ikke slasker

  Pudens indre kammer består af 85% småfjer og 15% fjer, der alle er Downpass-certificerede. De mange småfjer sikrer puden en god, stabil højde, så den ikke falder sammen, når du lægger hovedet. Fjerene bidrager endvidere med, at puden ikke bliver for slatten med tiden.
 • Pudevår

  Magisk ‘phase change material’

  Pudens fjer og dun er pakket ind i et pudevår i 100% bomuld, der er OEKO-TEX®-certificeret (klasse 1) og på indersiden påsat med små mikrokapsler i naturlig voks, der ændrer form fra fast til flydende, når temperaturen stiger og leder dermed varme væk fra kroppen.
  Pudevår
Polar

Det kølende valg

Tre støttende kamre
Gennemgående komfort

Tre støttende kamre

Vores varmeafledende Polar-hovedpude er opdelt i tre kamre, der sørger for, at du får optimal støtte og komfort til din nakke natten igennem. Det midterste kammer indeholder fine småfjer, mens de to yderste kamre består af rene, fine moskusdun. Fyldet i vores Polar-hovedpude er omkranset af et pudevår i 100% bomuld med varmeafledende materiale på den ene side.
Puha, det er hot

Til dig, der har det varmt om natten

Vores Polar-hovedpude er som sendt fra nattehimlen til dig, der har det varmt om natten. Den ene side af Polar-hovedpudens overflade er beklædt med små mikrokapsler, der består af et særligt ‘phase change material’. Dette materiale aktiveres og ændrer form fra fast til flydende, når din temperatur stiger — og det er netop dette flydende materiale, der leder din kropsvarme væk og dermed giver Polar sin varmeafledende effekt.
Fri for kemi
Ro i sovehjertet

Fri for kemi

Polar-puden er OEKO-TEX®-certificeret (standard 100), som sikrer dig, at puden er fri for sundhedsskadelig kemi. Derudover er puden Downpass-certificeret. Det betyder, at dunene kommer fra et sporbart opdræt, hvor dyrevelfærd og etik er i høj fokus — du kan altså trygt og med god ro i maven lukke øjnene i på vores Polar-pude.
 
Polar — det kølende valg
Søvnlinje

Polar — det kølende valg

Polar-søvnlinjen er til dig, der døjer med svedige og alt for varme nætter, men har hede drømme om veltempereret søvn. Vores Polar-produkter er udviklet til at holde din kropstemperatur konstant og kvitterer med et behageligt sovemiljø, som uforstyrret og god søvn gror godt i. Du finder et bredt udvalg af Polar-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder og topmadrasser.
 

Prøvesovet af virkeligheden

Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Polar

 • Leveringstid
  2-5 hverdage
  Bæreevne
  Yderkamre: 9 / Kerne: 6
  Fyldvægt
  550 g/ 700 g/ 850 g
  Bolster
  100% bomuldscambric Ne60/60
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  Type
  Hovedpude 60x63
  Kantbånd
  Hvidsatin
 • OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier