Haven Original - Beige

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 2-8 hverdage
Størrelse
Ben
+
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Sengegavl Læs mere
+
Topmadras Læs mere
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores senge

Nummer #1 kontinentalseng i Danmark

Med Haven har vi skubbet til overliggeren på det danske sengemarked. Test- og researchvirksomheden, Testfakta, har udført en laboratorietest af ni premium kontinentalsenge for at få en indsigt i, hvilke af sengene der er den bedste på markedet i størrelsen 160x200. Testen har fokuseret på fire overordnede parametre; ergonomi, åndbarhed, holdbarhed og topmadras. Haven bæres frem af vores 7 bedre™ komfortzoner. Komfortzonerne sikrer Haven en topscore på ergonomi. Vores unikke fjedresystem er udviklet med viden og afsæt i de mere end 100.000 madrasser, vi har solgt de seneste otte år. Haven giver dermed den bedste komfort på tværs af vægtklasser. Læs mere her

En zzz-stensikker topmadras

En zzz-stensikker topmadras

Hver gang du lægger dig til at sove, er du i tæt, tæt kontakt med din topmadras, og lige akkurat derfor er det enormt vigtigt, at topmadrassen på Haven Original både er komfortabel og produceret i sunde, gode materialer, der underbygger god søvn. Topmadrassen har en kerne, der består af syntetisk og naturlig Pulse-latex, der er produceret efter SonoCore-metoden. SonoCore-metoden resulterer i en topmadras med en enormt ensartet og elastisk overflade, der støtter dig og din krop på bedst mulig vis natten igennem - nat efter nat efter nat. Topmadrassens betræk scorer højt på både holdbarhed og vaskbarhed, der tilsammen sikrer, at du kan tage dig aldeles godt af din nye bedste ven; Haven Original.
En søvndyssende springmadras

En søvndyssende springmadras

Hvis man skal udpege en sengs ‘most valuable player’, vil prisen gå til dens springmadras. Springmadrassen er nemlig den madras, der har størst indflydelse på din søvn og for den følelse af velbehag, du vågner med om morgenen. Haven Originals springmadras består af pocketfjedre inddelt i Bedre Nætters unikke 7 bedre™ komfortzoner, der alle er omkranset af en smidig og Svanemærket latexpolstring. Tilsammen udgør de delkomponenter den cocktail, drømmegode nætter er lavet af.
Et fundament for god søvn

Et fundament for god søvn

Nederst i den dejlige Haven Original-sengesandwich, finder du sengens boksmadras. Boksmadrassen fungerer som en slags Herkules - et fundament for hele sengeherligheden. Haven Originals boksmadras består af pocketfjedre, der - i samarbejde med springmadrassen og topmadrassen - sikrer dig og din krop en en fuldstændig formidabel støtte natten igennem. Madrassens pocketfjedre er indrammet af en 14 centimeter tyk træramme i massivt, svensk fyrretræ, der nat efter nat danner et solidt fundament for en solid søvn.

Haven Original - Bedst i test.

Med Haven har vi skubbet til overliggeren på det danske sengemarked. Bedre Nætter har betalt for at facilitere, at test- og researchvirksomheden Testfakta har udført en laboratorietest af ni premium kontinentalsenge i størrelsen 160x200. Testen fra d. 27/09-2021 har fokuseret på fire overordnede parametre; ergonomi, åndbarhed, holdbarhed og topmadras. Læs mere om testen her.

Ofte stillede spørgsmål til Haven Original

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Haven Original. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 nætters prøve – for din tryghed

100 nætters prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Haven Original

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 64 cm.
 • Vægt
  Vægt 0 kg
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 19 cm madras, 7 cm topmadras)
Betræk Tekstil af mere end 100 genanvendelig plastikflasker.
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 160x200

Er en kontinentalseng det rigtige for dig?

Vores kontinentalsenge er den sikre vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og lidt mere til.

Et ekstra madraslag

Et ekstra madraslag

Tre madraslag giver dejlig komfort, lang holdbarhed og lidt ekstra højde.

Den rigtige støtte

Den rigtige støtte

Pocketfjedre og komfortzoner sørger for optimal støtte hver evig eneste nat.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering