Trykaflastende madras

Vi kan godt forstå, hvis du ønsker dig en trykaflastende madras. Den er ikke bare en fornøjelse at ligge på, men har også mange andre fordele, der vil komme din søvn til gode. 

Hos Bedre Nætter er alle vores trykaflastende madrasser bygget op af et massivt lag skum i latex. Denne type skum er især god på grund af sine elastiske og støttende egenskaber. Når du ligger på en trykaflastende latexmadras vil du mærke, at den former sig præcist efter din krop og lader den hvile i en naturlig og optimal stilling. Skummet reducerer trykket på muskler og led og lader blodet strømme frit, så du undgår spændinger.

På den rette trykfordelende madras vil du dermed opleve at få forbedret balance mellem knogler, sener og muskler i forhold til smertelindring og restitution. Det kan være en fordel, hvis du lider af slidgigt, diskusprolaps, bækkenløsning, sklerose, ondt i lænden, ondt mellem skulderblade, muskelspændinger, ved genoptræning eller bare i det hele taget, hvis du ønsker en god og restituerende søvn, hvor der er taget vare på din krop. 

Sover du let eller vågner du nemt, når din partner bevæger sig, vil den trykaflastende madras også komme dig til undsætning. Den fleksible latex reducerer trykket på hofter, skuldre og nakke, så du bevæger dig mindre, mens du sover. Samtidig har skummet den egenskab, at du mærker din partners bevægelser mindre, så du nemmere kan sove uforstyrret.

Som om det ikke var nok i sig selv, er madrassen samtidig god mod allergi, da latexen ikke samler støv og nemt lader overskydende fugt passere væk fra kroppen. Det betyder, at husstøvmider ikke kan overleve i madrassen, og at du med kan få fuldkommen fred og ro til at vågne frisk og veludhvilet op.

  • En trykaflastende madras former sig efter kroppen, så du får en mere naturlig og optimal sovestilling. Hos Bedre Nætter består vores trykaflastende madrasser af et massivt lag af latexskum.

  • En trykaflastende madras er særlig god til dig, der lider af muskelsmerter såsom slidgigt, diskusprolaps, muskelspændinger mm. Den er også særlig god til dig, der ofte vågner, når din partner vender og drejer sig, da latexskummet gør, at man bevæger sig mindre om natten.