Madrasser

Madrasser

I denne kategori finder du et bredt udvalg af madrasser i de mest gængse størrelser. Vi har samlet boxmadrasser, springmadrasser, skummadrasser og topmadrasser i én kategori for at give dig et bedre overblik over dine muligheder.

Kender du ikke til de forskellige madrastyper, kan nedenstående oversigt forhåbentlig hjælpe dig på vej. Du kan også læse mere om de enkelte modeller ved at følge de links, vi har angivet under hvert afsnit herunder.

Boxmadrasser

Boxmadrasser er kendetegnet ved at være en nem, færdig og komfortabel løsning, og derfor er boxmadrassen også et meget populært sengevalg. Når du bestiller en boxmadras hos os, modtager du en komplet seng inklusiv ben og topmadras. Du skal altså ikke tilkøbe nogen ekstra produkter for at sove godt. Når du modtager sengen, skal du blot montere benene i de formonterede beslag i trærammen omkring madrassen. Nemt og komfortabelt. Prisen, du ser på siden, er den reelle pris for produktet, og der er således ingen skjulte omkostninger.

Springmadrasser

Springmadrasser er særligt velegnede til sengerammer og elevationssenge. Du har her en madras, der typisk skal placeres ovenpå en lamelbund for at få den rigtige støtte. Vi anbefaler desuden ikke, at man bruger springmadrasser direkte på gulvet, da madrassen så ikke vil kunne ånde optimalt. En springmadras adskiller sig fra en skummadras ved, at springmadrassen har fjedre i kernen i madrassen. Vores springmadrasser er opbygget af enten pocketfjedre eller multipocketfjedre. Det er markedets suverænt bedste fjedervarianter, fordi de påvirker din krop således, at typiske trykpunkter som nakke, skuldre og lænd udsættes for minimalt modtryk, og dette sikrer en dybere, sundere og mere støttende søvn.

Skummadrasser

Skummadrasser er, sammenlignet med springmadrasser, generelt en tand blødere. Hos Bedre Nætter fører vi udelukkende skummadrasser af høj kvalitet, og derfor har vi valgt udelukkende at have skummadrasser af latex i vores sortiment. Latex er et yderst elastisk materiale, og derfor får du en personlig tilpasset støtte uanset din liggeposition og kropsbygning, hvis du vælger en skummadras. Skummadrasser af latex støtter dig nemlig de steder, hvor din krop vejer mest ned i madrassen. Det kan eksempelvis være ved skuldrene eller hoften, men støtten vil være individuel fra person til person.

Topmadrasser

Topmadrasser forlænger levetiden på din seng, fordi den beskytter mod smuds og snavs, og så giver topmadrassen et ekstra lag komfort. I en seng uden topmadras vil man ikke kunne undgå, at der over længere tid kommer sved og lignende direkte ned i sengens madras. Med en topmadras beskytter du sengen mod snavs, fordi topmadrassen placeres øverst i din seng. Derudover er mange af vores topmadrasser ventilerende, og det gør din nattesøvn endnu mere afslappet, sund og behagelig.

  • Hvis du søger en madras, der skal ligge på toppen af sengen som et ekstra komfortlag, er det en topmadras, du skal se efter. Skal madrassen derimod fungere som det midterste lag i din seng, er det en springmadras, du skal se efter. Derimod hvis du ønsker en komplet løsning, hvor du blot kan skrue ben på madrassen, er det en boxmadras du søger efter.

    I valget af fasthed er det også vigtigt at indtænke, din soveposition, særlige behov samt præference af fasthed på madrassen, men ligeledes også hvilken madras du bør vælge alt efter kroppens anatomi. Vejer du under 75 kilo, anbefaler vi dig en medium fasthed, vejer du mellem 75-95 kg anbefaler vi fast fasthed, og over 96 kilo en extra fast - fast madras.

    Til valget af topmadras bør du især tænke dine behov ind. Topmadrasserne hos Bedre Nætter har forskellige funktioner, f.eks. er vores motion ekstra blød, vores diamant temperatur regulerende, og vores pulse rönd antibakteriel og særlig allergivenlig.

  • En god madras behøves ikke at koste dig alverden. Det kommer dog an på om du er på udkig efter en boxmadras, springmadras, topmadras eller skummadras. Vores springmadrasser, topmadrasser og skummadrasser koster fra 1.498 kr til 3.999 kr. Hvorimod vores boxmadrasser som er en komplet sengeløsning, koster fra 3.398 kr til 20.299 kr, alt afhængig af størrelse og model.