Senses - Lysegrå

Fast lav pris
Fasthed Læs mere
Leveringstid 8-15 hverdage
 • Få på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Et drømmesikkert valg

Et drømmesikkert valg

God søvn behøver slet ikke at være så kompliceret. Vælger du en springmadras som Senses, er du godt på vej mod bedre søvn og bedre drømme. Her har vi samlet alt det, du har brug for i én madras. Nøje udvalgte pocketfjedre og strategisk placerede komfortzoner tager sig blidt af din krop og lader dig svæve til din drømmedestination, hvor du kan puste ud og lade op. Fra første sekund bliver du omfavnet af vores velkendte komfort, og derfor er Senses et løfte om bedre nattesøvn.

Detaljerig komfort

Detaljerig komfort

Vi garanterer, at Senses ikke holder dig vågen om natten. Springmadrassen har vi udviklet i Danmark, og vi har taget højde for hver eneste detalje, der kan gøre en tjeneste for din søvn. Pocketfjedrene er svejset i små stofposer hver for sig, og det giver fjedrene det bedste udgangspunkt for at passe på dig. Det er grunden til, at disse fjedre giver perfekt og nænsom støtte til hver eneste del af din krop – eksempelvis vil du opleve, at dine skuldre får en anden støtte end dine ben. Du vil derfor mærke, at vi har sat barren for god søvn skyhøjt efter den første nat på Senses.
Vågn mere udhvilet

Vågn mere udhvilet

Sover du godt, lever du godt. Og Senses er det helt rigtige valg, hvis du ønsker at vælge den gode søvn til. Udover pocketfjedrene har vi tilføjet flere dimensioner af komfort i denne springmadras. Fjedrene er inddelt i 7 bedre™ zoner, og hver zone tager nøje hensyn til dig, og hvordan du ligger på madrassen, så du får den helt rigtige støtte. Omkring fjedrene findes et lag af komfortskum, der giver hver fjeder optimale arbejdsbetingelser. Samtidig gør det springmadrassen ekstra åndbar. Prikken over i’et er det allergivenlige betræk, der bidrager til et godt og sundt sovemiljø.

Ofte stillede spørgsmål til Senses

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Senses. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Senses

 • Størrelse
  Størrelse 90x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 18 cm.
Leveringstid 8-15 hverdage
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Garanti 25 års garanti på fjedrebrud.
Type Springmadras 90x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering