Vi er ved at bygge sengen....

Polar

Topmadras Polar
4.46316 star rating (95) total reviews
Polar-topmadrassen består af en 60 mm høj kerne i OEKO-TEX®-certificeret skum med små indlejrede grafitpartikler med varmeafledende egenskaber. Det OEKO-TEX®-certificerede cover har små mikrokapsler i naturlig voks på indersiden, der ligeledes sikrer, at du ikke overopheder.
160x200 cm.
Størrelse: 160x200 cm.
1
 • Få på lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Polar
1 2
 • Topmadras-betræk

  Mikrokapsler to the rescue

  Polar-coveret er varme nætters værste fjende, for med sine små mikrokapsler i naturlig voks optager coveret den overskydende kropsvarme, der giver sved på panden. Modsat frigiver kapslerne varmen, når temperaturen falder, og undersiden har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  Et behageligt sovemiljø

  Polar-kernen er en 60 mm høj, elastisk og OEKO-TEX®-certificeret kerne i skum, der, med små indlejrede grafitpartikler, hjælper med at transportere overskydende kropsvarme væk. Grafittens gode varmeafledende evner sikrer dig et veltempereret sovemiljø nat efter nat.
  Topmadras

Enden på varme nætter

Polar-coveret er en guardian angel for dig, der får din nattesøvn forstyrret, når du vågner op i en overophedet sengecocktail med sved på panden. På indersiden af Polar-coveret er der påsat mikrokapsler i naturlig voks, der køler dig, når du får det varmt, fordi kapslerne optager kropsvarmen. Kapslerne frigiver modsat varmen, når du får det koldt, og du er dermed sikret en konstant temperatur, når du sover, så din søvn ikke bliver forstyrret.
En veltempereret skytsengel

En veltempereret skytsengel

Vores Polar-kerne er en skytsengel sendt fra himlen til dig, der bakser med overophedede nætter, hvor du har det mere varmt end vidunderligt. Polar-topmadrassen består af en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i skum, der har bittesmå grafitpartikler indlejret i sig. Grafitten er et varmeafledende wonderkid, der sikrer, at din overskydende kropsvarme bliver transporteret væk, så du kan bruge natten på god, dyb og veltempereret søvn.

Passer til enhver seng

Vi anbefaler altid, at du vælger en topmadras til din seng, sengeramme eller sovesofa, men den bedste madras for dig afhænger af dine søvnbehov. Derfor passer vores topmadrasser til alle sengetyper, så du selv kan vælge madrassens unikke egenskaber. Det eneste du skal sørge for er, at målene passer - så er du godt på vej mod den gode nattesøvn.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
 • Ja, du har mulighed for at vaske betrækket, der omkranser din topmadras. Selve kernen kan dog ikke vaskes. Det er vigtigt, at betrækket vaskes skånsomt ved et passende vaskeprogram, og det anbefales ikke at tørretumble betrækket efterfølgende for at bibeholde betrækkets form og størrelse. Du skal være opmærksom på at lyne anti-skridet af inden vask, da dette ikke tåler en tur i vaskemaskinen.
 • Fordelen ved at tilkøbe en rullemadras er, at du skåner og beskytter din topmadras mod slid. Rullemadrassen fungerer som et slags ‘mellemlægningspapir’, så din topmadras ikke bliver ligeså beskadiget ved f.eks. nattevæderi og andre uheld. Derudover kan en rullemadras nemmere vaskes end en topmadras kan, og dette er en stor fordel for at sikre et sundt sovemiljø.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.

Specifikation af Polar

 • Type
  Topmadras 160x200
  Leveringstid
  2-5 hverdage
 • Totalhøjde
  7 cm.
  Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Kerne
  50 mm Skumkerne
  Cover
  Polar
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  7 cm.