Vi er ved at bygge sengen....

Mayan Split

Topmadras Mayan
Mayan-topmadrassen består af en 50 mm høj kerne i 100% organisk latex, der er GOLS certificeret. Coveret er skabt i 100% økologisk og GOTS-certificeret bomuld, der gør bomulden fuldstændig fri for kemi, da den er produceret under streng kontrol til glæde for miljøet.
160x200 cm.
Størrelse: 160x200 cm.
1
 • Få på lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Mayan Split
1 2
 • Topmadras-betræk

  GOTS-certificeret bomuld

  Med sit 100% økologiske og GOTS-certificerede bomuld sætter vores Mayan-cover prikken over i’et på både søvn og samvittighed grundet dets naturvenlige profil. Undersiden af coveret har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende om natten.

  GOTS, Organic, Certificeret af CU 1274287
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  Organisk GOLS-certificeret latex

  Mayan-kernen er god søvn og samvittighed pakket ind i én topmadras. Kernen, der er 60 mm høj, består af 100% FSC- og GOLS-certificeret organisk latex, der, udover at være produceret under miljøvenlige og socialt forsvarlige forhold, også er åndbart og elastisk.
  Topmadras

Toppen af bomuldskransekagen

Mayan-coveret er vores ‘toppen af kransekagen’ inden for covers. Fordi det er indbegrebet af ro i sind og i krop med sin naturvenlige profil. Coveret er skabt i 100% økologisk og GOTS-certificeret bomuld, der ligger helt i top af verdens bomuld. Modsat ‘konventionelt’ bomuld er den økologiske og GOTS-certificerede slags nemlig både blidere mod dig og mod Moder Jord grundet strenge krav for dens produktion, der er 100% fri for kemikalier og andre usunde sager, der giver urolige nætter.

GOTS, Organic, Certificeret af CU 1274287
Det bedste af det bedste

Det bedste af det bedste

Mayan-topmadrassen er det tætteste, du kommer på at sove i naturen — derhjemme. Topmadrassen består af en 60 mm høj GOLS- og en kerne i naturens egen flydende guld: organisk latex. Den organiske latex sikrer dig en åndbar, elastisk og holdbar kerne, der er produceret under bæredygtige, miljøvenlige og socialt forsvarlige forhold og er dermed det bevidste valg, der giver bedre betingelser. For kloden. Dig selv. Og en bragende god nattesøvn.

Passer til enhver seng

Vi anbefaler altid, at du vælger en topmadras til din seng, sengeramme eller sovesofa, men den bedste madras for dig afhænger af dine søvnbehov. Derfor passer vores topmadrasser til alle sengetyper, så du selv kan vælge madrassens unikke egenskaber. Det eneste du skal sørge for er, at målene passer - så er du godt på vej mod den gode nattesøvn.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
 • Ja, du har mulighed for at vaske betrækket, der omkranser din topmadras. Selve kernen kan dog ikke vaskes. Det er vigtigt, at betrækket vaskes skånsomt ved et passende vaskeprogram, og det anbefales ikke at tørretumble betrækket efterfølgende for at bibeholde betrækkets form og størrelse. Du skal være opmærksom på at lyne anti-skridet af inden vask, da dette ikke tåler en tur i vaskemaskinen.
 • Fordelen ved at tilkøbe en rullemadras er, at du skåner og beskytter din topmadras mod slid. Rullemadrassen fungerer som et slags ‘mellemlægningspapir’, så din topmadras ikke bliver ligeså beskadiget ved f.eks. nattevæderi og andre uheld. Derudover kan en rullemadras nemmere vaskes end en topmadras kan, og dette er en stor fordel for at sikre et sundt sovemiljø.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.

Specifikation af Mayan Split

 • Type
  Split topmadras 160x200
  Leveringstid
  2-8 hverdage
 • Totalhøjde
  7 cm.
  Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Kerne
  Organisk latex
  Cover
  Mayan
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader.
 • Højde
  7 cm.