Madras til elevationsseng

Det kan være svært at gennemskue, hvilken kombination af madrasser der er den rigtige eller den bedste i det store udbud, som findes. Derfor kan du herunder blive meget klogere på, hvilke typer madrasser der passer til en elevationsseng.

Nogle tror fejlagtigt, at man er nødt til at købe nogle dyre og specielle springmadrasser og topmadrasser, når man køber en elevationsseng. Og det er bestemt ikke tilfældet. Til elevationssenge bruges nemlig de samme madrasser som til andre senge.

Hos Bedre Nætter har vi gjort det så nemt som muligt for dig at købe en elevationsseng. Derfor gælder det for alle vores senge, at der er en springmadras og topmadras inkluderet i den angivne pris. Se eksempelvis nærmere på vores bestseller Venus.

Har du allerede en elevationsseng, som du mangler en ny springmadras eller topmadras til, er det selvfølgelig også en mulighed. Så længe du køber en madras, der passer med de nuværende mål på din seng, er det ikke være noget problem. Hos Bedre Nætter vil vi blandt andet anbefale dig vores springmadras BN Latex, som er en del af vores egen kollektion. Søger du i stedet en topmadras, kan du med fordel se nærmere på Mayan Green, som er en topmadras af 100% organisk latex og dermed yderst allergivenlig og ventilerende.

Splittopmadrasser til elevationssenge

Ved elevationssenge, der er minimum 160 cm i bredden, er det muligt at købe en splittopmadras. Det er en type topmadras, der er delt op i hoved- og fodende, men stadig samlet på midten. Det betyder, at man kan elevere de to sider uafhængigt af hinanden. Det er dermed også vores klare anbefaling at vælge en splittopmadras, da det vil give følelsen af én, stor seng uden en revne i midten.

Du kan se vores udvalg af splittopmadrasser her.

  • Nogen tror fejlagtigt, at man er nødt til at købe dyre og speciallavede madrasser til en elevationsseng - men det er langt fra tilfældet.

    Når du køber en seng hos Bedre Nætter er der både en springmadras og en topmadras inkluderet i prisen. Det fantastiske ved vores topmadras er, at det er en splittopmadras. Det betyder, at du og din partner sagtens kan elevere de to sider af sengen uafhængigt af hinanden uden problemer.

  • Vi anbefaler, at du bruger en splittopmadras, hvis du har en elevationsseng. En splittopmadras har nemlig et snit i hoved- og fodenden, men er samlet på midten. Snittet gør, at du sagtens kan elevere de to sider af sengen uden at det påvirker topmadrassen.