Vi er ved at bygge sengen....

Mollis Larva

Sengerammer
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.
Beige
Farve: Beige
Rullelamel:
Uden Springmadras
Fasthed:
Uden Topmadras
Topmadras:

Spar op til 40% på tilbehør

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Mollis Larva
Mollis

Vores Instagrammer

Mollis er vores beauty queen, familiens yndige og et helt igennem godt valg, når du skal have en sengeramme, der både tager point for det indre og det ydre. Mollis har vundet Instagrams hjerte og lige om lidt også dit, når du får den hjem i soveværelset. Fordi den emmer af æstetik, sindssyg god smag, god søvn og gode, velovervejede valg — vores Instagrammer af en sengeramme.

Produktoverblik

Udforsk Mollis

1 2 3
 • Design

  Som at sove på en sky

  Sengerammen Mollis er karakteriseret af runde former, der som en blød sky inviterer til en dyb og fredfyldt søvn. Et perfekt valg til dig, som ønsker en komfortabel seng, der både er en fryd for øjet og din nattesøvn.
  Design
 • Fasthed

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra størrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
  Fasthed
 • Massivt træ

  Et stabilt fundament

  Mollis-sengerammen er bygget omkring en træramme i massivt træ, der skaber et stabilt fundament for din nattesøvn. Det massive træ giver Mollis en mærkbar robusthed og en fænomenal holdbarhed.
  Massivt træ
Mollis løfter soveværelset
Ned i mindste detalje

Mollis løfter soveværelset

Da vi udviklede vores Mollis-sengeramme, efterlod vi lige nøjagtigt ingenting til tilfældighederne. Fordi skønhed har sin berettigelse. Fordi gennemarbejdede, æstetiske ting gør vores verden smukkere og dejligere at være i. Mollis har et flot ydre og et ditto indre. Den massive træramme holder din madras godt på plads og skaber fundamentet for din søvn, imens sengerammens bløde, organiske former giver et roligt udtryk til dit soveværelse.
Betagende og changerende

OEKO-TEX®-certificeret

Mollis er beklædt i vores subtile Larva-tekstil, der står ligeså smukt i sig selv, som Mollis gør. I kombinationen med hinanden opstår gnister, fordi seng og tekstil klæder hinanden så fænomenalt. Larva-tekstilet er, udover at være OEKO-TEX®-certificeret og nemt at vedligeholde, også enormt iøjnefaldende pga. af måden tekstilfarven changerer i forskellig belysning.
Vælg selv madrasser

Personalisér din komfort

Mollis-sengerammen kommer uden spring- og topmadras, men inklusiv lameller. På den måde kan du selv vælge de madrasser, fra vores brede sortiment, der passer bedst til dine behov og til det, du ønsker dine madrasser skal kunne og være lavet af. Således får du den mest personaliserede seng, komfort, personliggørelse og ikke mindst den bedste nattesøvn.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Mollis Larva

Mollis Larva
 • Leveringstid
  45-50 hverdage
  Type
  Sengeramme 140x200
 • Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Højde
  45 cm.
  Bund
  34 cm.