Vi er ved at bygge sengen....

Moma Grain

Sovesofa Grain
4.77632 star rating (76) total reviews
Vores Moma-sovesofa har et stilrent design med sin enkle silhuet og smukke armlæn. Den gemmer derudover et smart opbevaringsrum nedenunder den behagelige siddedel, der er opbygget af fjedre, som ligger under en støttende polstring af koldskum.
Antracit
Farve: Antracit
Topmadras:

Spar 20% på puf ved køb af sovesofa

Spar op til 40% på tilbehør

Tilbehør
1
 • Bestillingsvare
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Moma Grain
1 2 3 4
 • Tekstil

  Karakteristisk struktur med traditionelt udtryk

  GRAIN er et traditionelt, tidløs og slidstærkt tekstil, som er nemt at vedligeholde. Vævningen skaber den karakteristiske struktur, der især kommer til sin ret, når det omgiver sovesofaens overflader.
 • Komfort

  God komfort skal altid kunne betale sig

  Sovesofaen er opbygget med fjedre, som er placeret under et lag af behageligt, støttende koldskums-polstring. Det perfekte mix af holdbarhed og komfort pakket ind i en funktionel og stilren sovesofa, som du kan bruge dag og nat.
 • Designhistorie

  Praktik, æstetik og bløde former

  MOMA er videreudviklingen af MOME. Funktionalitet og æstetik kommer til udtryk i opbevaringsrummet samt gennem sædet og armlænets bløde, runde form, som skaber en smuk silhouette, der bløder sofaen op i et kontrastfyldt møde med den firkantede sokkel.
 • Opbevaring

  Smart og praktisk opbevaringsrum

  Sovesofaen har et praktisk opbevaringsrum, som frigiver værdifuld plads andre steder i hjemmet. Her er god plads til topmadrassen, dyner, puder eller sengetøj, så du hurtigt kan redde op til natten. Opbevaringsrummet måler L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.

Nomineret til Årets Møbel ved Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scandinavian Living er gået sammen om at fejre det absolut bedste i dansk design og uddele årets største designpriser. Vores sovesofa-serie er nomineret til Årets Møbel 2022. Prisen gives til et design, som formår at forene æstetik, funktionalitet og teknisk snilde i ét originalt møbel med høj og gerne lang brugsværdi.

Karakteristisk struktur med traditionelt udtryk

GRAIN er et klassisk tekstil, der med sin karakteristiske grove vævning tilvælges af mange. Tekstilen er slidstærk og nemt at vedligeholde, så du aldrig skal gå på kompromis med praktikken for at få en sovesofa i et flot og stilrent tekstil. GRAINs karakteristiske struktur kommer især til sin ret, når det omgiver sofaens bløde overflader.

God komfort skal altid kunne betale sig

I siddedelen får du holdbare fjedre i bunden, der fuldendes af hele 30 kg polstring med koldskum. En kombination der tilfører sofaen den komfort, du kender fra vores senge. Du kan personalisere sofaen ved at tilvælge en af vores mange topmadrasser og dermed skabe et perfekt møbel til både dit hjem og din søvn.

Designet af Amanda Lilholt.
Udviklet af Bedre Nætter.

Når design og komfort i sandhed går op i en højere enhed. Vi har teamet op med danske Amanda Lilholt og kombineret unikt, dansk design med vores gennemtestede og anerkendte Bedre Nætter komfort. Resultatet er en serie af moderne, komfortable og stilrene sovesofaer - designet til dit hjem og udviklet til din søvn.
Gemt opbevaringsrum

Et rum til lidt af det hele

Soklen i Moma-sovesofaen gemmer på et ganske genialt opbevaringsrum. Det gemte rum er oplagt til opbevaring af f.eks. gæstedyner, gæstepuder og ekstra sengelinned, der ellers kan optage meget opbevaringsplads. Opbevaringsrummet måler L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.
100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

Vi gør det trygt at købe din sovesofa online. Når du køber en sovesofa hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den. Dit hjem er vores showroom, og sidder eller sover du ikke godt, kan du gratis returnere sovesofaen.
Gratis levering hjem til dig

Gratis levering hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig - uanset hvor i landet du bor. Du kan også tilkøbe opbæring eller opbæring og montering - så sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før den står helt skarpt på sit perfekte spot.

Specifikation af Moma Grain

Moma Grain
 • Funktioner
  Armlæn
  Leveringstid
  30-50 hverdage
  Kolli 1 (Sæde)
  B: 203cm / H: 53cm x D: 80cm (Vægt: 56 kg)
  Kolli 2 (Ryg)
  B: 203cm / H: 24cm / D: 80cm (Vægt: 24 kg)
  Kolli 3 (Armlæn)
  B: 94cm / H: 58cm / D: 42cm (Vægt: 25 kg)
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  3 stk.
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Inklusiv puder
  Ja - 2 stk.
  Emballage
  100% genanvendt plastik
  Fjedre
  No-Zag
  Produktionsland
  EU
  Med opbevaringsplads
  Ja - (L: 196cm / B: 56cm / H: 16cm)
  Martinedale
  50.000
  Pilling
  4
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensioner
  B: 244cm / H: 70cm / D: 100cm (150cm)
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sovesofaen op, og tager emballagen med retur.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi tilbyder 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Er du ikke tilfreds med din sovesofa, kan du i prøveperioden gratis returnere den - og vi sørger for afhentningen. Se, hvad andre synes om at købe deres seng eller sovesofa online på Trustpilot.