Vi er ved at bygge sengen....

Moma Velvet

Sovesofa
4.666670 star rating (30) total reviews
Vores Moma-sovesofa har et stilrent design med sin enkle silhuet og smukke armlæn. Den gemmer derudover et smart opbevaringsrum nedenunder den behagelige siddedel, der er opbygget af fjedre, som ligger under en støttende polstring af koldskum.
Blå
Farve: Blå
Topmadras:
Tilbehør:
Puf:
 • Bestillingsvare

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 35-45 hverdage
 • Delbetaling
Moma Velvet
Sammenlign sovesofa

MOME sovesofa

MOME kombinerer funktionalitet og komfort i ét møbel. Under siddedelen får du et stort opbevaringsrum med masser af plads.

Siddedelen består af en madras med støttende Nozag-fjedre. Ovenpå ligger 35 kg koldskum, som giver den samme komfort som du kender fra en seng. Der følger også to bløde puder med.

Du kan også personalisere din komfort ved at tilvælge en af vores mange topmadrasser, så du får en sofa, som opfylder alle dine komfortbehov. MOME fås i fire forskellige tekstiler i mange forskellige farver - blandt andet blå, grå, beige, brun og orange.
MOME
Ergonomisk design Ergonomisk design
Indbygget opbevaring Indbygget opbevaring

MOMA sovesofa

Med MOMA får du ikke kun komfort og smukt design, men også et funktionelt opbevaringsrum under siddedelen.

Siddedelens madras er udstyret med støttende Nozag-fjedre. Ovenpå madrassen og i ryggen sidder 35 kg koldskum, som giver samme komfort som din seng. To puder med silikonefyld og armlæn fuldender sofaens komfort og stilfulde udtryk.

Du kan personalisere sofaens komfort med en af vores mange topmadrasser, så du får lige den komfort du ønsker til dit hjem og din søvn. MOMA fås i fire forskellige tekstiler og i et væld af forskellige farver - blandt andet gul, grøn, hvid, beige og lysegrå.
MOMA
Ergonomisk design Ergonomisk design
Indbygget opbevaring Indbygget opbevaring

CLASSI sovesofa

Stilfuldt, dansk design og uovertruffen komfort er kernen i vores CLASSI-sovesofa, som er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse.

CLASSI er udstyret med to lag støttende pocketfjedre i siddedelen, der i samarbejde med 35 kg koldskum i ryg- og armlænet giver dig fantastisk komfort og en god søvn. Altsammen produceret med langtidsholdbare materialer.

Du kan tilkøbe en af vores mange topmadrasser og personalisere din komfort, så du få en sovesofa både til dagene og nætterne. CLASSI kan styles i tre forskellige tekstiler og i en bred farvepalette - blandt andet grå, hvid, brun og blå.
CLASSI
Ergonomisk design Ergonomisk design
Trykaflastende støtte Trykaflastende støtte

DECO sovesofa

I DECO får du unikt design og sublim komfort, præcis som du er vant til fra vores senge. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med hverken komfort eller bekvemmelighed.

I siddedelen får du to lag støttende pocketfjedre og en tyk koldskumpolstring i både arm- og ryglæn, som sikrer dig maksimal komfort, når du sidder i den og når du skal sove. Med en nem funktion slås sovesofaen ud, klar til en nat med dyb søvn.

Du kan personalisere din DECO-sovesofa efter dine komfortbehov med en af vores topmadrasser og style sovesofaen i tre forskellige tekstiler i et væld af farver såsom beige, brun, orange, blå og hvid.
DECO
Ergonomisk design Ergonomisk design
Trykaflastende støtte Trykaflastende støtte
Sammenlign vores sovesofaer
1 2 3 4
 • Tekstil

  Blødt og elegant

  VELVET er blødt, klassisk velour der omgiver sovesofaen på den mest naturlige og elegante måde. Med en særlig glød og varme forener tekstilen hygge og luksus, mens materialets små fibre skaber et ganske særligt farvespil.
 • Komfort

  God komfort skal altid kunne betale sig

  Sovesofaen er opbygget med fjedre, som er placeret under et lag af behageligt, støttende koldskums-polstring. Det perfekte mix af holdbarhed og komfort pakket ind i en funktionel og stilren sovesofa, som du kan bruge dag og nat.
 • Designhistorie

  Praktik, æstetik og bløde former

  MOMA er videreudviklingen af MOME. Funktionalitet og æstetik kommer til udtryk i opbevaringsrummet samt gennem sædet og armlænets bløde, runde form, som skaber en smuk silhouette, der bløder sofaen op i et kontrastfyldt møde med den firkantede sokkel.
 • Opbevaring

  Smart og praktisk opbevaringsrum

  Sovesofaen har et praktisk opbevaringsrum, som frigiver værdifuld plads andre steder i hjemmet. Her er god plads til topmadrassen, dyner, puder eller sengetøj, så du hurtigt kan redde op til natten. Opbevaringsrummet måler L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.
Nomineret til Årets Møbel ved Design Awards 2022

Nomineret til Årets Møbel ved Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scandinavian Living er gået sammen om at fejre det absolut bedste i dansk design og uddele årets største designpriser. Vores sovesofa-serie er nomineret til Årets Møbel 2022. Prisen gives til et design, som formår at forene æstetik, funktionalitet og teknisk snilde i ét originalt møbel med høj og gerne lang brugsværdi.

Smukt og elegant

VELVET er en klassisk velour tekstil, der med sin dybe, varme glød og sin elegante, bløde struktur rammer sofaen ind på en smuk og naturlig måde. Materialets små fibre fremhæver farver i mødet med lys, og skaber et særligt spil, der giver sovesofaen et ekstravagant, unikt og luksuriøst udtryk.

God komfort skal altid kunne betale sig

I siddedelen får du holdbare fjedre i bunden, der fuldendes af hele 30 kg polstring med koldskum. En kombination der tilfører sofaen den komfort, du kender fra vores senge. Du kan personalisere sofaen ved at tilvælge en af vores mange topmadrasser og dermed skabe et perfekt møbel til både dit hjem og din søvn.

Designet af Amanda Lilholt.
Udviklet af Bedre Nætter.

Når design og komfort i sandhed går op i en højere enhed. Vi har teamet op med danske Amanda Lilholt og kombineret unikt, dansk design med vores gennemtestede og anerkendte Bedre Nætter komfort. Resultatet er en serie af moderne, komfortable og stilrene sovesofaer - designet til dit hjem og udviklet til din søvn.
100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

Vi gør det trygt at købe din sovesofa online. Når du køber en sovesofa hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den. Dit hjem er vores showroom, og sidder eller sover du ikke godt, kan du gratis returnere sovesofaen.
Gratis levering hjem til dig

Gratis levering hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig - uanset hvor i landet du bor. Du kan også tilkøbe opbæring eller opbæring og montering - så sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før den står helt skarpt på sit perfekte spot.

Specifikation af Moma Velvet

 • Funktioner
  Armlæn
  Leveringstid
  35-45 hverdage
  Kolli 1 (Sæde)
  B: 203cm / H: 53cm x D: 80cm (Vægt: 56 kg)
  Kolli 2 (Ryg)
  B: 203cm / H: 24cm / D: 80cm (Vægt: 24 kg)
  Kolli 3 (Armlæn)
  B: 94cm / H: 58cm / D: 42cm (Vægt: 25 kg)
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  3 stk.
  Inklusiv puder
  Ja - 2 stk.
  Emballage
  100% genanvendt plastik
  Fjedre
  No-Zag
  Produktionsland
  EU
  Med opbevaringsplads
  Ja - (L: 196cm / B: 56cm / H: 16cm)
  Martinedale
  75.000
  Pilling
  4
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  FSC-certificeret træ
  Ja
 • Dimensioner
  B: 244cm / H: 70cm / D: 100cm (150cm)
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sovesofaen op, og tager emballagen med retur.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du! Vi tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med Santander. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du vælger selv over hvor mange måneder, du vil afdrage, og den eneste omkostning er et mindre månedligt gebyr. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi tilbyder 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Er du ikke tilfreds med din sovesofa, kan du i prøveperioden gratis returnere den - og vi sørger for afhentningen. Se, hvad andre synes om at købe deres seng eller sovesofa online på Trustpilot.