Vi er ved at bygge sengen....

Ovia

Kontinentalseng Model 7060
5 star rating (4) total reviews
160x200 cm.
Størrelse: 160x200 cm.
Blå
Farve: Blå
Fast
Fasthed:
Fast
Fasthed:
Essential Linen
Topmadras:
Brass
Ben:
Væghængt
Sengegavl:
Puf:

Spar op til 60% på tilbehør ved sengekøb

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Ovia
Ovia

Vores connoisseur

Det bliver ikke bedre end Ovia. Punktum. Den er livet på første klasse, det ultimative sengevalg, toppen af kransekagen, et pragtfuldt pragteksemplar og vores creme de la creme. Ovias komfort og støtte er uovertruffen og uforlignelig, og vi har aldrig hævet barren højere eller været mere kompromisløse, end da vi skabte den — vores connoisseur af en seng.

Produktoverblik

Udforsk Ovia

1 2 3 4 5
 • Topmadras-betræk

  100% naturligt og kølende hør

  Linen-coveret er lavet i 100% naturligt hør, der har en afkølende effekt på kropstemperaturen, og du er dermed sikret en behagelig søvn, da du hele tiden sover i et veltempereret sovemiljø. Undersiden har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
  Topmadras
 • Springmadras

  100% naturlig Mayan Pulse latexpolstring

  Omkring fjedrene har vi placeret 30 mm polstring med vores 100% naturlige Mayan Pulse latex. Den mest åndbare og elastiske polstring du vil møde, som sørger for at aflede din kropsvarme og forbedre komforten.
  Springmadras
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Boksmadras

  En boksmadras i en klasse for sig

  Ovias boksmadras er ikke bare luksuriøs — den sprænger skalaen, når det kommer til stabilitet, komfort og kvalitet. Rammen er skabt i massivt træ fra skandinaviske skove, der er belagt med to individuelle fjederlag, som er omgivet af en polstring i organisk latex.
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Springmadras

Springmadras med individuel fasthed

Springmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret og optimal støtte

Vores unikke 7 bedre™-springmadras har vi bygget op med tre forskellige slags pocketfjedre, som vi ganske minutiøst har fordelt ud på springmadrassens syv zoner. De syv individuelle zoner aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte akkurat dér, hvor de hver især er tungest og derfor kræver mest støtte. Vi har udviklet hoftezonen med 90% fjederkraft, så din rygsøjle på den måde holder en ergonomisk korrekt, lige linje. Det vil din ryg takke dig for hver nat.
Springmadras

Vælg din egen fasthed

Vi er alle forskellige, og vi har allesammen forskellige præferencer. Af den grund skal vores senge selvfølgelig heller ikke have den samme fasthed. Hos os kan du derfor vælge akkurat den fasthed, der passer til dig. Mange af os deler desuden seng med en anden person, så på alle vores senge med en bredde på 160 cm og derover, kan du vælge en individuel fasthed i hver side af sengen.
Boksmadras

Boksmadras af massivt træ fra Skandinavien

Boksmadras

Dobbelt op på komfort

Boksmadrassen er den bedste af sin slags og opbygget med hele to lag pocketfjedre, der er omkranset af en 12 cm høj træramme i massivt træ fra skandinaviske skove. De to lag pocketfjedre gør boksmadrassen uimodståelig og i samspil med sengens andre madraslag, er du sikret en dyb, ergonomisk støtte og et fuldstændig forrygende fundament for din søvn.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
Stadig i tvivl? <br>Prøv SengeMatch™
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Ovia

Ovia
 • Leveringstid
  25-30 hverdage
  Type
  Kontinentalseng 160x200 cm.
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 82 cm. L: 202 cm.
  Bolster
  Italiensk uld
 • Rammebrud
  25 år
  Garanti fjedrebrud
  25 år
 • Ramme
  12cm Træramme
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjedre
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  30 mm Mayan Pulse
  Vendbar
  Ja
 • Totalhøjde
  7 cm.
  Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Kerne
  Naturlatex
  Cover
  Linen
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
 • Højde
  67 cm inkl. 12 cm ben
  Springmadras
  19 cm.
  Topmadras
  7 cm.
  Bund
  28 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  160x108x8 cm
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.