Vi er ved at bygge sengen....

Alto Puf Ovia

Puf
140 x 40 x 40 cm
Størrelse: 140 x 40 x 40 cm
Lysegrå
Farve: Lysegrå
1
 • I produktion
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Alto Puf Ovia
1 2
 • Design

  Flot silhuet i to længder

  Alto-bænken er kendetegnet ved sin fine, fascinerende silhuet, der er dannet af dens bløde sæde, der rank står på dens firkantede sokkel. Alto fås i to længder på hhv. 140 cm og 168 cm, imens bredden og dybden måler 40x40 cm.
  Design
 • Tekstil

  Fås i massevis af farver

  Alto fås i tre forskellige slags møbeltekstil, der hver især kommer i massevis af farver. På den måde kan Alto få akkurat det look, du kommer til at elske at pryde dit soveværelse, entré eller hjem med.
  Tekstil
Blødt og stramt

Et design, der vil noget

Alto-bænken er en fusion af det bløde og det stramme, der møder hinanden i en flot kombination, når Altos buttede, bløde sæde roligt hviler på bænkens solide, firkantede sokkel. Bænken er opbygget af en træramme med en poly skum på toppen, der skaber en god siddekomfort.
Iøjnefaldende design

Finishen i ethvert rum

Alto-bænken er så fin. Så appellerende og et absolut must-have, når du mangler den sidste finish. Vi har udviklet og designet Alto-bænken til soveværelset. Som den allerfineste afrunding til enden af din seng. Men i virkeligheden fungerer Alto massevis af steder. Dens design giver karakter til ethvert rum og til din indretning, fordi den er alt andet end anonym, imens den insisterer på at være iøjnefaldende.
Økologisk, italiensk uld
Ovia-tekstil

Økologisk, italiensk uld

Alto-bænken er beklædt i det lækreste, blødeste og økologisk uld fra Italien, som vores Ovia-seng også er indhyllet i. Det italienske uld har en fantastisk åndbarhed og en naturlig resistens over for smuds, skidt og snavs. Ulden fås i: Antracit, Beige, Blå, Brun, Grøn, Lilla, Lysegrå og Rust.
100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

Vi gør det trygt at købe din sovesofa online. Når du køber en sovesofa hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den. Dit hjem er vores showroom, og sidder eller sover du ikke godt, kan du gratis returnere sovesofaen.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Alto Puf Ovia

Alto Puf Ovia
 • Leveringstid
  15-20 hverdage
  Kolli
  1 stk.
  Emballage
  100% genanvendt plastik
  Type
  Puf
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensioner
  B: 140cm / H: 40cm / D: 40cm
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring men ikke montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.
 • En hårdt opvredet klud er din bedste ven. Støvsug med en blød børste. Undgå rengøringsmidler eller kemikalier. Snavs og fedtpletter fjernes med en mild sæbeopløsning.