Sengetilbehør

Sengetilbehør

Vi har samlet et udvalg af kvalitets tilbehør til senge. Som altid er der gratis levering på produkterne, du køber hos Bedre Nætter. Derfor er den pris, du ser på produkterne også den præcise pris, du vil skulle betale - der er ingen tillæg eller gebyrer at tage hensyn til.

Vores sengetilbehør afspejler vores grundlæggende filosofi, nemlig at kvalitet ikke behøver at koste en formue. Dette er et bevidst valg fra vores side af, eftersom vi altid stræber efter at give dig det bedste og det billigste.

Sengegavle har, foruden den æstetiske forbedring, også en praktisk funktion i og med du kan læne dig op ad dem. Du skal dog være opmærksom på, om sengegavlen er vægmonteret eller sengemonteret, da dette har noget at sige mht. holdbarheden og funktionaliteten. At det er en stilfuld tilføjelse, kan der til gengæld IKKE være nogen tvivl om.

Hvis du har spørgsmål til noget af vores sengetilbehør - så skriv til os på chatten eller send os en e-mail, så finder vi den perfekte løsning til dig.

  • Hvis du kan lide at sidde oprejst i sengen, kan det være rart at have en galv at læne sig tilbage mod. Og hvis den skal vægmonteres, er det nødvendigt med beslag for at få det til at sidde ordentligt. Dette og andet praktisk tilbehør findes hos Bedre Nætter.

  • Hos Bedre Nætter sælger vi kvalitetsrige senge til lavkvalitets priser - vi synes nemlig, at alle fortjener en god seng. Derudover tilbyder vi også altid 100 dages gratis prøveperiode, når du køber en seng hos os.