Vi er ved at bygge sengen....

Ovia Gavlpude

Hovedpude
5 star rating (7) total reviews
Vores OEKO-TEX®-certificerede Ovia-gavlpude har en fyldmængde på 1700 gram og måler 50x90cm. Gavlpuden er betrukket med lækkert, italiensk og økologisk uld og udstråler derfor eksklusivitet, god smag og hotelstemning.
Antracit
Farve: Antracit
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Ovia Gavlpude
Gavlpude

Ovia

Ovia er det bedste, vi har at byde på. Vores excellence. Vores crème de la crème. Vores above-all. Du fanger pointen – og naturligvis skal den bedste seng også have den bedste gavlpude. Vores Ovia-gavlpude tilfører derfor både komfort, god smag og et ekstra drys stilfuld æstetik i soveværelset.

Gavlpuden over dem alle
Det bedste valg

Gavlpuden over dem alle

Vores 50x90cm store Ovia-galvpude er spækket med 1700 gram lækre andefjer, der gør puden fyldig, fluffy og robust. For findes der et mere trist syn end en slatten galvpude? Ikke rigtig, vel. Det undgår du med Ovia-galvpuden, der ikke falder sammen ved brug, så læn du dig blot tilbage i vores pragteksemplar af en gavlpude.
Økologisk, italiensk uld
Det bedste tekstil

Økologisk, italiensk uld

Ovia-herligheden er pakket ind i et pudebetræk i det lækre, tykke uld, du kender fra vores Ovia-seng. Ulden er italiensk, økologisk og OEKO-TEX®-certificeret. Den bløde, eksklusive uld har en fantastisk åndbarhed og resistens over for smuds, der gør gavlpuden utrolig nem at holde pæn.
Det bedste fyld

Fyldt af førsteklassesandedun

Vores Ovia-galvpude er OEKO-TEX®-certificeret og består af 1700 grams nye førsteklassesandedun, der sikrer Ovia-gavlpuden en dejlig blødhed. Fjerene gør derudover gavlpuden fast og bastant, så du får en pude, der dels støtter din ryg, når du f.eks. sidder op, og en pude, der ikke falder sammen ved brug.

Specifikation af Ovia Gavlpude

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  Type
  Gavlpude 50x90
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier