Ovia Mayan - Beige

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 2-8 hverdage
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Ben
+
Sengegavl Læs mere
+
Gratis lagen Læs mere
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores senge
Ovia Mayan: Når kun det bedste er godt nok

Ovia Mayan: Når kun det bedste er godt nok

Vi kender alle følelsen af at være nødt til at gå på kompromis, ikke? Det er ikke tilfældet med Ovia Mayan. Langt fra. Her får du luksus i sin reneste form. Vores absolut bedste seng til ære for dig, din søvn og din hverdag. Ovia Mayan er et resultatet af dansk design og produktion, når det er bedst: Solidt håndværk, eksklusivt udtryk og materialer valgt med den største omhu. Det italienske tekstil i økologisk uld fuldender sengens design, mens valget af naturmaterialer understreger vores fokus på din sundhed.

En topmadras fra naturen

En topmadras fra naturen

Topmadrassen er kronen på værket, og Ovia Mayan er i sig selv et sandt mesterværk med fokus på din søvn. Derfor kræver den også en kompromisløs topmadras, og det er netop, hvad vi har tilføjet. Topmadrassen er produceret efter den specielle SonoCore-metode, der gør den særligt allergivenlig, slidstærk og åndbar. For at give dig så sundt et sovemiljø som muligt er den desuden Svanemærket og har en kerne af 100% naturlatex. Madrassens Rönd-betræk har fået en naturlig antibakteriel behandling, som sikrer de bedste betingelser for din hud, men som samtidig dræber uønskede bakterier.
En kompromisløs springmadras

En kompromisløs springmadras

Det er springmadrassens egenskaber, der har størst indflydelse på sengens samlede komfort. I Ovia Mayan kan du trygt lægge dig til rette og lade søvnen overmande dig. Vi har nemlig sørget for en helt særlig springmadras, der sikrer, at både din og din eventuelle partners bevægelser vil forblive isoleret. Det skyldes vores Unita™ spring system, hvor fjedrene i fællesskab arbejder på at støtte hele kroppen. Fjedrene har en mindre, indvendig fjeder, og det betyder, at man automatisk får ekstra støtte i de områder, hvor presset stiger. Uanset hvordan du ligger, er du derfor garanteret en komfortoplevelse i særklasse. Omkring fjedrene er der en naturlig Mayan Pulse latexpolstring, som sikrer de bedste betingelser for både fjedrenes arbejde og din nattesøvn.
En opgraderet boksmadras

En opgraderet boksmadras

Man glemmer nogen gange, hvor stor betydning en seng har. Overvej lige, hvor meget din dag afhænger af, om du har sovet godt. Med Ovia Mayan skal du ikke være nervøs for søvnløse nætter, hvor du vender og drejer dig. For at understrege sengens imponerende komfortniveau har vi opgraderet boksmadrassen med to lag fjedre i stedet for det typiske ene lag. Sammen med boksmadrassens massive fyrretræsramme fuldender det Ovia Mayan. Her får du kort sagt en helt ny standard for søvn, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og hvor kun de bedste materialer er blevet brugt.

Luk øjnene med god samvittighed

Mayan Pulse er den mest miljøvenlige topmadras på markedet. Naturlatexen tappes fra træet Hevea Brasiliensis, der er en af verdens vigtigste vedvarende ressourcer. Træet har en suveræn fotosyntese sammenlignet med de øvrige træer i regionerne. Med en tappetid på ca. 400 dage, når træet derfor at absorbere store mængder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i udvindelsen af latex til en 180x200 Mayan Pulse Topmadras.

30

år kan gummitræet Hevea Brasiliensis anvendes bæredygtigt.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Alle vores topmadrasser er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Ovia Mayan

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Ovia Mayan. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Mayan Rönd. Topmadrassen har en kerne af naturlig Pulse latex og et antibakterielt betræk, der gør den allergivenlig.

 • Ja, betrækket kan vaskes i maskine op til 60 grader.

 • Den har 300 Unita™ fjedre per m2.

 • Vi anbefaler altid at vælge fasthed baseret på din kropsvægt og generelle præference. Du kan se, hvilken vægtklasse, der passer til vores forskellige madrastyper ved at klikke på rullemenuen 'Fasthed', der findes på de forskellige sengesider.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Ovia Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 180x210 cm.
 • Højde
  Højde Total: 71 cm.
Kolli 8 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 71 cm. (12 cm ben, 28 cm bund, 24 cm madras, 7 cm topmadras
Fjedre Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 12cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x210

Er en kontinentalseng det rigtige for dig?

Vores kontinentalsenge er den sikre vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og lidt mere til.

Et ekstra madraslag

Et ekstra madraslag

Tre madraslag giver dejlig komfort, lang holdbarhed og lidt ekstra højde.

Den helt rigtige støtte

Den helt rigtige støtte

Pocketfjedre og komfortzoner sørger for optimal støtte hver evig eneste nat.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering