KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Senge 140x200

Senge 140x200

Trekvartsenge er blandt de klart mest populære størrelser indenfor senge. Vi ser specielt at senge 140x200 centimeter er populære i lejligheder, hvor soveværelserne er for små til at kunne have dobbeltsenge. Uanset om man sover en eller to personer i sengen, så vil det kunne fungere med en trekvartseng. En seng i størrelsen 140x200 er perfekt til parret som bor i lejlighed, til gæsteværelset, eller til dem som gerne vil have lidt ekstra plads at bredde sig på.

Bedre Nætter er en virksomhed som udelukkende er online, og det har mange fordele. Vores boxmadrasser er af høj kvalitet, selv ved de billigere modeller, for vi har valgt at sætte baren højt. Det kan vi tillade os, fordi vi er online. Vi skal ikke betale udgifter til butikker og alt hvad det indebærer, og derfor kan vi garantere en høj kvalitet til landets bedste pris.

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Når du køber en seng 140x200 hos Bedre Nætter, så følger der automatisk en topmadras med købet. Her har vi igen valgt at fokusere på det bedste, og forhandler derfor ikke billige koldskums-topmadrasser. I stedet har vi både Latex- og Memory Foam-topmadrasser i vores sortiment, og det er også disse to du skal vælge imellem, når du køber en seng i størrelse 140x200.

Memory Foam-topmadrassen benytter sig af din kropsvarme. Den former sig efter din krop og skaber på denne måde et både komfortabelt og sundt leje. En ulempe er dog, at Memory Foam har en tendens til at blive ganske varmt i løbet af natten. Dette sker, fordi madrassen bruger din kropsvarme og derfor ikke kan afgive den. Vores Latex-topmadras har ikke dette problem. Latex er et meget populært valg, blandt andet fordi det er et elastisk materiale, som støtter dig hvor du vejer mest – hvilket også er hvor du har størst behov for støtte. Vi kan klart anbefale vores Latex-topmadras til din nye seng.

Hvis du har spørgsmål til senge i størrelsen 140x200, til vores topmadrasser eller andre af vores produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig, enten på chatten, direkte på telefonen eller på mail. God fornøjelse!

  • Uanset om du sover alene eller sammen med en partner, kan en 140x200 seng være et godt valg til dig. Den er stort nok til, at du kan sprede dig helt ud, når du sover alene eller ligge tæt, men stadig behageligt, når en anden person sover ved siden af dig.

  • Hos Bedre Nætter får du ekstra meget kvalitet for pengene, fordi vi kun sælger vores produkter online. Vi kan dermed undgå store omkostninger i forbindelse med fysiske butikker og fordyrende mellemled, der ellers ville presse vores priser op.

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering