Springmadras 90x210

Springmadras 90x210
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. BN Latex
  DK - Kampagne
  Spar 44%
  BN Latex - 90x210 cm.

  As low as 2.499,00 kr. Førpris 4.499,00 kr.

  eller 250 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 2. Senses - Lysegrå
  Senses - Lysegrå - 90x210 cm.

  As low as 4.499,00 kr.

  eller 450 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 3. Venus - Sort
  Venus - Sort - 90x210 cm.

  As low as 4.499,00 kr.

  eller 450 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
View as Grid List

3 Produkter

per page

Springmadras 90x210

Er du på udkig efter en springmadras i størrelse 90x210, har du fundet frem til det helt rigtige sted. En springmadras i denne størrelse er et oplagt valg til dig, der er lidt højere end gennemsnittet, eller til dig, der bare ønsker lidt mere plads at sove på.

Vores springmadrasser bidrager til et sundt sovemiljø, de er udstyret med moderne og støttende pocketfjedre, og så er de selvfølgelig produceret i en god kvalitet - som du altid får til en skarp onlinepris. Springmadrassen er en let, vendbar madras, og størrelsen 90x210 er helt perfekt til en enkeltseng.


For at springmadrassen kan yde sit optimale, er det vigtigt, at den placeres ovenpå en lamelbund. Springmadrassen er nemlig uden træramme og ben, hvilket adskiller den fra boxmadrassen. Til gengæld kan springmadrassen nemt placeres i en sengeramme, hvilket giver sengen et flot udtryk, hvor end den stilles.

Solid og individuel støtte
Alle vores springmadrasser er udstyret med et højt antal kvalitetsfjedre, der reagerer og støtter individuelt baseret på din vægt og liggeposition.

Vi anvender moderne kvalitets pocketfjedre i vores springmadrasser, fordi de giver solid støtte på tværs af alle vægtklasser. Din vægt er med til at afgøre, hvor faste fjedrene skal være. Hvis du vejer under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 95 kilo, vil en fast fasthed passe bedst til dig. Hvis du vejer over 95 kilo, anbefaler vi en xtra fast madras.

Udover kvalitetsfjedre er alle vores luksus-springmadrasser produceret med enten syv eller fem komfortzoner. Komfortzonerne er din garanti for en moderne og støttende springmadras, der tager hensyn til dig og din kropsbygning.


Sundt og rent sovemiljø
Ønsker du et sundt sovemiljø, er det også en god ide at kigge nærmere på en springmadras. På grund af sin luftige opbygning ånder madrassen konstant, og på den måde holdes madrassen frisk og ren.

Vi anbefaler desuden, at du altid bruger en topmadras sammen med din springmadras. Det øger komforten og forlænger generelt springmadrassens levetid.

Har du spørgsmål til vores springmadrasser i størrelse 90x210 eller springmadrasser generelt, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på mail kontakt@bedrenaetter.dk, telefon 78 75 00 77 eller vores chat, som du finder i nederste højre hjørne af din skærm.