Vi er ved at bygge sengen....

Venus

Boxmadras Model 4030
Størrelse: 120x200 cm.
Beige
Farve: Beige
Essential Rönd
Topmadras:
Fast - Anbefales til person på 60-90 kg
Fasthed:
Oak - 4 x 19cm
Ben:
Tilbehør:
 • I produktion

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 24-32 hverdage
 • Delbetaling
Venus
Venus

Vores bestseller

Venus er folkets favorit, vores bedstsælgende seng siden 2013, vores førstefødte og ene gode valg efterfulgt af endnu flere gode valg. Venus er en kraftfuld raketrejse ud i et univers af god søvn og god komfort, der revolutionerer dine dage, fordi dine nætter får bedre betingelser — i vores bestseller af en seng.

Produktoverblik

Udforsk Venus

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
1 2 3 4 5
 • Topmadras-betræk

  Behandlet med naturlige mælkesyrer

  Rönd-coveret er probiotika-behandlet med naturlige mælkesyrer og er dermed en husstøvmides værste fjende. Manglen på husstøvmider sikrer coveret en allergivenlig profil og dig et sundt sengemiljø. Undersiden er beklædt med anti-skrid, så topmadrassen ikke skøjter rundt om natten.
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
 • Komfortzoner

  7 bedre™ zoner har din ryg

  Bedre Nætter-komforten udspringer af vores specialudviklede 7 bedre™ zoner, som består af tre forskellige slags pocketfjedre, der er inddelt i unikke zoner og individuelt støtter din nakke, skuldre, lænd og hofte, så du er sikret ergonomisk korrekt aflastning – nat efter nat.
 • Boksmadras

  To lag pocketfjedre med åndbar polstring

  Inde i boksmadrassen får du hele to lag af pocketfjedre, som er polstret med 25 mm åndbar mintskum. En vaskeægte luksus-kombination der sørger for det helt perfekte mix af komfort, støtte, aflastning og åndbarhed i et og samme madraslag.
 • Træramme

  20 cm massiv fyrretræsramme

  De to lag med pocketfjedre er indrammet i en massiv, FSC-certificeret fyrretræsramme som er hele 20 cm høj. Det giver dig en helt ekstraordinær stabilitet og en luksus-boksmadras du kan sove godt på i mange år.
 
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Boksmadras

Boksmadras af svensk fyrretræ

Boksmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret støtte

Boksmadrassen er bygget op af tre forskellige slags pocketfjedre, som vi har fordelt ud på individuelle zoner, der aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte lige dér, hvor de hver især er tungest. Her har vi helt unikt udviklet en hoftezone med 90% fjederkraft, så vi er helt sikre på, at din rygsøjle holder en ergonomisk korrekt, lige linje.
Boksmadras

Luksus boksmadras med to lag pocketfjedre

Boksmadrassens to lag af pocketfjedre sørger for en ekstra dyb, præcis og sund støtte af din krop. Fjedrene er polstret med 25 mm åndbar mintskum og indrammet af 20 cm massivt, FSC-certificeret fyrretræ - masser af kvalitetskomponenter der tilsammen skaber et stabilt, åndbart og støttende komfortlag, som gør lidt ekstra for din krop og for din søvn.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
FSC-certificeret træ FSC-certificeret træ
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Venus

 • Leveringstid
  24-32 hverdage
  Type
  Boxmadras 120x200 cm.
  Kolli
  7 stk.
 • Ramme
  20cm Træramme
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  25 mm Mint
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Fjedre
  Pocket
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Totalhøjde
  7 cm.
  Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Kerne
  Skum
  Cover
  Rönd
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  64 cm.
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.