Vi er ved at bygge sengen....

Venus

Boxmadras Model 4030
4.66258 star rating (326) total reviews
160x200 cm.
Størrelse: 160x200 cm.
Lysegrå
Farve: Lysegrå
Fast - Anbefales til person på 75-95 kg
Fasthed:
Fast - Anbefales til person på 75-95 kg
Fasthed:
Essential Rönd
Topmadras:
Oak
Ben:
Uden Gavl
Sengegavl:
Puf:

Spar op til 60% på tilbehør ved sengekøb

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Venus
Venus

Vores bestseller

Venus er folkets favorit, vores bedstsælgende seng siden 2013, vores førstefødte og ene gode valg efterfulgt af endnu flere gode valg. Venus er en kraftfuld raketrejse ud i et univers af god søvn og god komfort, der revolutionerer dine dage, fordi dine nætter får bedre betingelser — i vores bestseller af en seng.

Produktoverblik

Udforsk Venus

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
 • Topmadras-betræk

  Behandlet med naturlige mælkesyrer

  Rönd-coveret er probiotika-behandlet med naturlige mælkesyrer og er dermed en husstøvmides værste fjende. Manglen på husstøvmider sikrer coveret en allergivenlig profil og dig et sundt sengemiljø. Undersiden er beklædt med anti-skrid, så topmadrassen ikke skøjter rundt om natten.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
  Topmadras
 • Komfortzoner

  7 bedre™ zoner har din ryg

  Bedre Nætter-komforten udspringer af vores specialudviklede 7 bedre™ zoner, som består af tre forskellige slags pocketfjedre, der er inddelt i unikke zoner og individuelt støtter din nakke, skuldre, lænd og hofte, så du er sikret ergonomisk korrekt aflastning – nat efter nat.
 • Boksmadras

  To lag pocketfjedre med åndbar polstring

  Inde i boksmadrassen får du hele to lag af pocketfjedre, som er polstret med 25 mm åndbar mintskum. En vaskeægte luksus-kombination der sørger for det helt perfekte mix af komfort, støtte, aflastning og åndbarhed i et og samme madraslag.
  Boksmadras
 • Træramme

  20 cm massiv fyrretræsramme

  De to lag med pocketfjedre er indrammet i en massiv fyrretræsramme som er hele 20 cm høj. Det giver dig en helt ekstraordinær stabilitet og en luksus-boksmadras du kan sove godt på i mange år.
 
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Boksmadras

Boksmadras af svensk fyrretræ

Boksmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret støtte

Boksmadrassen er bygget op af tre forskellige slags pocketfjedre, som vi har fordelt ud på individuelle zoner, der aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte lige dér, hvor de hver især er tungest. Her har vi helt unikt udviklet en hoftezone med 90% fjederkraft, så vi er helt sikre på, at din rygsøjle holder en ergonomisk korrekt, lige linje.
Boksmadras

Luksus boksmadras med to lag pocketfjedre

Boksmadrassens to lag af pocketfjedre sørger for en ekstra dyb, præcis og sund støtte af din krop. Fjedrene er polstret med 25 mm åndbar mintskum og indrammet af 20 cm massivt fyrretræ - masser af kvalitetskomponenter der tilsammen skaber et stabilt, åndbart og støttende komfortlag, som gør lidt ekstra for din krop og for din søvn.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
Stadig i tvivl? <br>Prøv SengeMatch™
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Venus

Venus
 • Leveringstid
  20-25 hverdage
  Type
  Boxmadras 160x200 cm.
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 82 cm. L: 202 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrud
  25 år
  Garanti fjedrebrud
  25 år
 • Ramme
  20cm høj træramme, 3cm tyk.
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Bundlag
  220 Pocket
  Polstring
  25 mm Mint
  Fjedre
  Pocket
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Totalhøjde
  7 cm.
  Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Kerne
  Skum
  Cover
  Rönd
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  64 cm inkl. 19 cm ben
  Bund
  38 cm.
 • Type
  Stående/væghængt
  Væghængt højde
  160x108x12 cm
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.