Vi er ved at bygge sengen....

Venus & Senses Gavlpude

Hovedpude
5 star rating (7) total reviews
Vores OEKO-TEX®-certificerede Venus-gavlpude er skabt med 100% små andefjer og har en fyldemængde på hele 1700 gram og er betrukket med et tætvævet møbeltekstil. Alt i alt munder det ud i en dejlig gavlpude, der passer til alle senge og soveværelser.
Beige
Farve: Beige
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Venus & Senses Gavlpude
Gavlpude

Venus & Senses

En god gavlpude er ikke sådan at kimse ad. Sådan en tilføjer nemlig både ekstra komfort, når du sidder i din seng og tilfører et ordentlig skud elegance til dit soveværelse. Vores Venus-gavlpude måler 50x90cm og er lige det, du mangler, hvis du gerne vil have lidt mere hotelappeal derhjemme.

Gavlpuden, der matcher din seng
Prikken over i’et

Gavlpuden, der matcher din seng

Ofte skal der ikke mere til end et par smukke, matchende gavlpuder for at fuldende dit soveværelses helhedsindtryk. Derfor har vi udviklet vores egen Venus & Senses gavlpude i selvsamme lækre, tætvævede tekstil, som vi har betrukket hele vores Venus & Senses sengeserie i. Med et mål på 50x90 får du ikke bare en gavlpude med et luksuriøst look, der emmer af hotelstemning, men også den ekstra pude, du lige har brug for.
Pudens tekstil

En blød, eksklusivt finish

Vores Venus-gavlpude er betrukket med et tætvævet og eksklusivt møbeltekstil, der både føles blødt mod huden og er let at vedligeholde. Tekstilet er OEKO-TEX®-certificeret, og du kan derfor roligt lade øjnene falde i på puden, når du bliver lokket af en lille blunder, selvom du egentlig lige sidder og læser.
 
Pudens fyld

Fyld(t) af godter

Puden, indeni Venus-gavlpudebetrækket, er, udover at være fluffy, fyldig og fabelagtig, også OEKO-TEX®-certificeret (standard 100) og fyldt af 1700 gram små, dejlige andefjer. Det sikrer Venus-gavlpuden en god fylde og støtte. Fjerene er omkranset af et pudevår i 100% bomuld, der gør gavlpuden blød og rar.

Specifikation af Venus & Senses Gavlpude

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  Type
  Gavlpude 50x90
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier