KUNDESERVICE: +45 7199 3171   icon

  • iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Kontinental-senge

1 til 60 af 65
Side:
  1. 1
  2. 2
1 til 60 af 65
Side:
  1. 1
  2. 2

Continental-senge

 

Continental-senge er de seneste år blevet utroligt populære. Vi har oplevet en støt stigende efterspørgsel – og dette er bestemt ikke uden grund. Med en Continental-seng får du en seng der ser fremragende ud i ethvert soveværelse, samtidig med at komfortniveauet er i absolut særklasse på grund af sengens mange lag fjedre og skum. At vores Continental-senge har mange lag gaver både din liggekomfort og sengens udseende. Det betyder dog også, at Continental-sengen er en smule højere end almindelige senge. Du står ikke ”op” af en Continental-seng, du står ”ud” af den, og det skal bestemt ikke undervurderes.

Vores Continental-senge produceres under fremragende vilkår. Langt størstedelen af sengene produceres lige her i Danmark under striks kvalitetskontrol, imens vores udvalg af Velda Continental-senge produceres med en imponerende omhu i Belgien. I Danmark bygges vore senge af danske håndværkere og tømrere i Horsens, og hos Bedre Nætter tror vi på at de gode, danske arbejdsvilkår afspejler sig i den høje kvalitet af den seng vi leverer til dig. I Belgien produceres vores senge af det familieejede firma Velda, som siden 1954 har leveret senge af høj kvalitet til hele Europa.

Gode arbejdsvilkår skaber gode senge, og hos Bedre Nætter ved vi at det kommer både dig og os til gode.

 

Væsentlige fordele ved at vælge en Continental-seng

Du får først og fremmest en flot seng med et enormt indbydende udseende. Continental-senge udstråler hvile, ro og god plads. Continental-senge er typisk en smule højere end almindelige senge. En veldesignet Continental-seng er et ikke blot en seng, men et flot møbel som du kan glæde dig til at sove i. Såfremt at madrasserne i sengen er af høj kvalitet og passer til netop dine behov, så er en Continental-sengen fra Bedre Nætter et fremragende valg, der vil holde i mange år – både hvad søvnkvalitet og udseende angår.

Forskellen på en Continental-seng og flere almindelige senge er, at Continental-senge har et ekstra madraslag, hvilket giver forhøjet komfort og følgeligt en bedre søvnoplevelse. Det er det ekstra madraslag som giver sengen sin karakteristiske højde og appellerende udseende, samt en uovertruffen komfort. I de fleste Continental-senge vil en boxmadras eller skumkerne danne sengens platform, imens en supplerende springmadras øverst vil sørge for komfort. De to madrasser vil samarbejde og give dig en sund liggeposition og en restituerende nattesøvn ud over det sædvanlige.

I en Continental-seng står du som sagt ikke "op" af sengen, men derimod "ud" af sengen, og det mener vi ikke skal undervurderes. I vores Continental-senge har vi gjort det hårde arbejde for dig, og kan garantere at vores produkter er af den højeste kvalitet. Vi mener samtidig ikke, at man skal undervurdere Continental-sengens små detaljer. Nok er muligheden for at stå ”ud” af sengen fremfor ”op” ikke af afgørende betydning for kvaliteten af din søvn, men hos Bedre Nætter tror vi på, at man sover bedre i en seng man virkelig sætter pris på – både hvad angår sengens udseende og indhold. 

Du kan læse mere om de enkelte senges sammensætning i deres respektive beskrivelser.

 

Viden om valget

Hvis du skal vælge en Continental seng, så er det naturligvis en god ide at have styr på sengens opbygningen inden du vælger hvilken model du vil have. Vores Continental-senge er opbygget af 3 madraslag. Det nederste lag består af en boxmadras, som i de fleste modeller er bygget op omkring enten fjedre eller komfortskum. Over bunden finder du springmadrassen, som er sengens komfortlag. Springmadrassen afgør hvor fast sengen er, såvel som hvor god en komfort du får ud af den. Øverst placeres en topmadras, der er med til at gøre din seng ekstra komfortabel. I mange helt billige senge, de såkaldte "kina-modeller", er den nederste madras typisk bare en træramme, som ikke tjener noget reelt formål, andet end at få sengen til at se større ud – senge som disse finder du med sikkerhed ikke hos os ved Bedre Nætter.

En af de helt klare fordele ved at vælge en Continental seng, er at du i størrelsen 160x200 såvel som størrelse 180x200 får en stor madras i midten. I vores Continental-senge består disse madrasser typisk af 2 madraskerner i et stort betræk. Fordelen ved dette er, at du ikke ligger mærke til den irriterende revne som traditionelt er at finde i midten af sengen. Derudover har du også den fordel, at vi efterfølgende kan ombytte fastheden i hver enkelt side af sengen, hvis ikke du føler at du har fået den rette komfort i første ombæring. 

 

Continental-sengens fasthed

Nøjagtig som ved andre sengetyper er der nogle valg der skal træffes, når du køber en ny madras. De væsentligste punkter ved købet af en Continental-seng er madrassens fasthed og valget af topmadras. Begge disse områder spiller en afgørende for hvordan din søvnoplevelse bliver. Hvis du er i tvivl om hvilken fasthed du skal vælge, så kan du med fordel kontakte os - enten per mail, telefon eller via chatten på hjemmesiden - så hjælper vi dig gerne. 

Vi oplever til stadighed, at det ikke nødvendigvis er en fordel at ligge på sengen inden køb. Hos Bedre Nætter er vi overbeviste om, at du får en bedre søvn ved at træffe dit valg ud fra nøje forklarede specifikationer og engageret vejledning af specialister på området, end ved at prøve 10 senge på 5 minutter i den lokale sengebutik. Det er bestemt ikke sikkert, at hvad der føles rigtigt på de 4-5 minutter, nødvendigvis også føles godt over en hel nat.

Vi har udarbejdet en formel som kan hjælpe dig med at træffe det rette valg, når du skal vælge fastheden af madrassen til din nye seng. Denne guide kan du se i toppen af vores side, når du besøger de forskellige sengekategorier. Den ser således ud, og du kan med fordel brug denne formel, når du vælger fasthed:


 

Følger du ovenstående vejledning, så er du med sikkerhed godt på vej til at få en god søvnoplevelse i din nye seng.

Det er desuden værd at bemærke, at du ikke skal vælge Multipocket-fjedre alene af den grund, at der er flere fjedre per kvadratmeter i madrassen. En madras med Multipocket-fjedre vil bestemt være for fast til en let person, imens end person med en vægt på over 95 kg vil opleve at en madrras pocket-fjedre typisk vil være for blød. I det tilfælde, at man vejer over 95 kg er dog mulighed for at opgradere senges fjedre fra pocket-fjedre til multipocket-fjedre. Vi anbefaler denne opgradering, idet en tungere person naturligvis vil synke længere ned i madrassen end en lettere person. Derfor er der brug for flere fjedre at fordele vægten på, for at opnå den optimale fasthed. Multipocket-fjedre er altså ikke ’bedre’, og hvis du vejer mindre end 95 kg vil almindelige pocket-fjedre være at foretrække. Den fasthed vi her refererer til, bliver som sagt ændret i springmadrassen i en Continental-seng. 

 

Valg af topmadras

Topmadrassen er det næste du skal være opmærksom på, ved køb af en Continental-seng. Her har vi som udgangspunkt 2 muligheder du kan vælge imellem. Celcius-topmadrassen som er lavet af Memory Foam, eller vores populære Latex-topmadras. 

Latex-topmadrassen er elastisk, hvilket betyder at den støtter dig afhængigt af hvordan du placerer din vægt på topmadrassen. Topmadrassen tilpasser sig på denne måde din egen personlige liggeposition, hvilket giver dig på denne måde en konstant støtte natten over. Des mere pres der ligges på denne madras, des mere skubber madrassen tilbage, og netop derfor er Latex-topmadrassen et fortrinligt valg på tværs af alle vægtklasser. 

Vores Celcius-topmadras er som sagt lavet af Memory Foam, en skum som former sig efter kropsvarme. Denne topmadras former sig efter hvor din temperatur er højest, hvilket betyder at madrassen lader dig synke ned ved dine trykpunkter som skuldre, nakke og hofter. På denne måde aflastes du, præcis hvor du har brug for det. Da denne topmadras bruger kropsvarme til at forme sig bliver den dog ganske varm. Kernen afleder ikke varmen, men holder i stedet på den. Det betyder, at du kommer til at ligge i et aftryk af din egen kropsbygning, hvilket kan give mindre bevægelsesfrihed.

Hvis du har spørgsmål til vores Continental-senge, så er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os.