Atlas - Antracit

Delbetaling Læs mere
Fasthed Læs mere
Sengegavl Læs mere
+
Leveringstid 12-20 hverdage
 • I produktion Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Sammenlign vores boksmadrasser
Atlas: Mesterlig pris og kvalitet

Atlas: Mesterlig pris og kvalitet

Atlas er for alle syvsovere, der sætter pris på at gøre en god handel. Om du er typen der står tidligt op eller går sent i seng, vil Atlas være en god investering - både for din pengepung og dit sovehjerte. Sengen er udviklet og produceret i Danmark af nøje udvalgte lureksperter. Sengens moderne pocketfjedre er inddelt i 7 bedre™ komfortzoner, der sikrer, at du ligger godt hele natten.

En topmadras, der bidrager til vedligeholdelsen

En topmadras, der bidrager til vedligeholdelsen

Topmadrassen er den del af sengen, som din krop har kontakt med hele natten igennem. Samtidig tilføjer den det sidste lag af komfort, og det er derfor vigtigt, at prioritere en topmadras af høj kvalitet. Til Atlas har vi tilføjet en topmadras, der består af latex. Foruden at være enormt behagelig, har latex også gode åndbare egenskaber. Det betyder at topmadrassen bidrager til at vedligeholde en god temperatur og holder sig frisk og komfortabel i mange år.
En boksmadras til undsætning

En boksmadras til undsætning

I denne type seng spiller boksmadrassen en ganske afgørende rolle for sengens generelle komfortoplevelse. Indvendig er madrassen rustet med vores 7 bedre™ komfortzoner, der i samarbejde med sengens resterende komponenter skaber et stabilt og støttende leje. Afslutningsvis er madrassens ydre omringet af en træramme i massivt svensk fyrretræ. Når du ligger i Atlas er du derfor garanteret optimal støtte og udmærket komfort, der vil hjælpe dig på vej mod en bedre søvn.
En træramme, der er pålidelig

En træramme, der er pålidelig

For at boksmadrassen skal holde mange år ud i fremtiden og yde optimal støtte, er det nødvendigt med et solidt design helt ud til det yderste lag. Til Atlas har vi derfor valgt at indramme madrassen i en otte centimeter høj træramme af massivt, svensk fyrretræ. I Atlas får du dermed en slidstærk og solid seng, du kan nyde godt af de næste mange år.
TENCEL® – det naturlige betræk

TENCEL® – det naturlige betræk

TENCEL® er mærket på den mest bæredygtige fiber, der produceres, og er det fibermateriale, som betrækket om sengens topmadras består af. TENCEL® er lavet af FSC-certificeret træ-kvas fra bøgetræer og eukalyptustræer. Dén træ-cocktail gør TENCEL® til et vildt blødt, åndbart og let materiale, der sammenlignet med eksempelvis bomuld, har en 50% bedre absorberingsevne, der sikrer dig et totalt godt og tørt sovemiljø.

Ofte stillede spørgsmål til Atlas

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Atlas. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Betrækket omkring selve boksmadrassen sidder fast og kan derfor kun rengøres med en fugtig klud og/eller med et rengøringsmiddel beregnet til møbler. Følg de medfølgende brugsanvisninger, hvis du bruger rengøringsmiddel.

 • Nej. Atlas fås kun med stålben. Hvis du vil have ben i egetræ, kan du vælge søstermodellen Atlas Wood.

 • Den eneste forskel mellem Atlas og Atlas Wood er, at førstnævnte har ben i ​​stål, og sidstnævnte har ben i ​​egetræ.

 • Den har en kerne af latex og er polstret med polyether (skum).

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

100 nætters prøve – for din tryghed

100 nætters prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Atlas

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 50 cm.
Højde 50 cm. (19 cm ben, 26 cm madras, 5 cm topmadras)
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Uden antiskrid
Fjedre Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring Komfortskum
Ramme 8 cm. Træramme
Leveringstid 12-20 hverdage
Type Boxmadras 140x200
Downloads til Atlas
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en boksmadras det rigtige for dig?

Vores boksmadrasser er den hurtige vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her modtager du en komplet seng, så du kan nyde vores velkendte komfort med det samme.

Et bundsolidt udgangspunkt

Et bundsolidt udgangspunkt

En utrolig stærk træramme omkring madrassen udgør fundamentet for din søvn.

Den helt rigtige følelse

Den helt rigtige følelse

To madraslag, pocketfjedre og komfortzoner giver dejlig støtte og komfort.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering