Atlas

12.998,00 kr.

As low as 12.998,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Komfortabel og praktisk boxmadras.
 • Træramme af massivt svensk fyrretræ.
 • Fem støttende komfortzoner og pocketfjedre.
 • Latextopmadras med 40 mm kerne og vaskbart betræk.
Tilpas Atlas
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Bedre nattesøvn begynder med en god seng. Atlas er en komfortabel og praktisk boxmadras, som tager hensyn til din unikke liggeposition og dine behov. Denne boxmadras har fem komfortzoner, der hver især yder en individuel støtte. Komfortzonerne er opbygget således, at din nakke, skuldre og lænd får en særligt tilpasset støtte, og derfor vil du opleve, at du får en omfattende, smidig og behagelig støtte i denne boxmadras.

Boxmadrassen har en træramme af massivt svensk fyrretræ, og det skaber et solidt fundament for din nattesøvn. Derudover har sengen en kerne af moderne pocketfjedre, som er inddelt i de støttende komfortzoner. Hver eneste fjeder tilpasser sig individuelt til din krops former og din unikke liggeposition, og derfor er der ingen tvivl om, at Atlas skaber en behagelig ramme om din nattesøvn.  


Klassisk komfort

Solide materialer og godt håndværk giver et godt produkt. Derfor er Atlas produceret i Danmark, hvor produktionskvaliteten er i top. Det gode håndværk kommer ikke kun til udtryk i sengens høje komfortniveau. Også holdbarheden er i top, hvilket understreges af boxmadrassens tykke træramme. Med det samme, du lægger dig i Atlas, vil du opleve, at dette er en vellavet og holdbar seng.

En god boxmadras er desuden både praktisk og komfortabel. Når du modtager Atlas, skal du blot montere ben og placere topmadrassen, hvorefter sengen er klar til brug.


En boxmadras har to madraslag, og herunder kan du læse mere om, hvordan de samarbejder om at forbedre din nattesøvn. 

Trærammen

Denne ramme er meget vigtig for boxmadrassens holdbarhed og komfortniveau. Men en boxmadras er aldrig bedre end sit fundament, og derfor har trærammen i Atlas en tykkelse på otte centimeter. Trærammen består desuden af massivt svensk fyrretræ, og tilsammen udgør det et yderst solidt fundament for en god søvn i mange år frem.

Boxmadrassen

Denne madras udgør sengens vigtigste komfortlag. Det er i denne madras, at der er placeret en kerne med 220 pocketfjedre pr. kvadratmeter, som hver især yder en individuel støtte. Det er disse fjedre, som er inddelt i fem komfortzoner, og som giver individuel støtte til de forskellige dele af din krop. Vi yder 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud i Atlas, og det er en udtryk for sengens høje kvalitet.

Topmadrassen

Denne madras har en latexkerne på fire centimeter. Det er vigtigt, at topmadrassen er af ordentlig kvalitet, da du vil være i kontakt med dette madraslag, hver gang du bruger sengen. Latex er ventilerende og åndbart, og derfor medfølger der netop en latextopmadras til Atlas. Du vil opleve, at topmadrassen vedligeholder en behagelig temperatur, når du ligger på den, og det er med at sikre en god og dyb nattesøvn.

Specifikation af Atlas

 • Størrelse 160x200 cm.
 • Højde Total: 51 cm. (19 cm ben, 26 cm madras, 6 cm topmadras)
Mere information
Højde 49 cm. (19 cm ben, 23 cm madras, 7 cm topmadras)
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Uden antiskrid
Fjedre Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Komfortzoner 5-Zoner
Bolster Møbelstof
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 8 cm. Træramme
Leveringstid 12-20 hverdage
Downloads til Atlas
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.