Atlas

12.499,00 kr.

As low as 12.499,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Komfortlag af 25 mm polyetherskum.
 • Bedre nattesøvn og komfort med pocketfjedre.
 • Latextopmadras med 60 mm kerne.
Tilpas Atlas
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

God søvn starter med en god seng. Derfor er det vigtigt, at din nye seng tager hensyn til dine behov og personlige liggeposition. Atlas har derfor fem komfortzoner, som tager individuelt hensyn til din krop og dens præferencer. Det betyder, at dine hofter, skuldre og nakke alle får den støtte, de har brug for. 

Sengens boxmadras er omgivet af en massiv træramme af svensk fyrretræ, som skaber et solidt fundament for sengen. Over boxmadrassen findes sengens springmadras, som er det primære komfortlag, fordi springmadrassen er udstyret med moderne pocketfjedre. Hver eneste fjeder tilpasser sig din liggeposition, så uanset hvor meget du vender og drejer dig i løbet af natten, får du den rigtige støtte.


Klassisk komfort

Solide materialer og godt håndværk giver et godt produkt. Det ved vi, og derfor er Atlas produceret i Danmark. Sengens træramme er bygget af massivt, svensk fyrretræ, og springmadrassen indeholder ikke kun støttende, men også yderst solide pocketfjedre. Det er altså ikke kun komfortniveauet, der er højt. Sengens holdbarhed er også i top, og det vil du opleve, så snart du lægger dig i Atlas.


Atlas er en kontinentalseng, hvilket betyder, at sengen har tre madraslag. Hvert lag har ikke kun indflydelse på udseendet, men også på det niveau af komfort, du oplever, når du lægger dig i sengen. Herunder kan du læse mere om, hvordan sengens madraslag samarbejder om at forbedre din nattesøvn.

Boxmadrassen

Denne madras udgør sengens nederste komfortlag. Det er vigtigt, at boxmadrassen skaber en sund platform og ramme om din nattesøvn. Netop derfor er boxmadrassens ramme bygget op af svensk fyrretræ med en tykkelse på otte centimeter. Vi yder desuden 15 års garanti på rammebrud i Atlas, hvilket understreger sengens holdbarhed. I Atlas kommer du til at sove godt - hver eneste nat.

Springmadrassen

Sengens midterste lag er det vigtigste komfortlag. Springmadrassen har nemlig en kerne af pocketfjedre, som tilpasser sig din krop og dens former. Omkring fjedrene er der en polstring af polyetherskum, der skaber et komfortabelt og støttende leje. Polstringen er åndbar, og det betyder, at overflødig fugt ledes igennem og væk fra madrassen. På den måde vil madrassen holde sig frisk i lang tid, og du vil have en sund seng i mange år fremover.

Topmadrassen

Til Atlas medfølger en latextopmadras. Topmadrassen er det øverste madraslag i sengen, og du vil derfor være i kontakt med dette lag, hver gang du bruger sengen. Af samme grund er det vigtigt, at topmadrassen passer til dig og er af den bedst mulige kvalitet. Topmadrassen til Atlas har en kerne på seks centimeter, og den har selvfølgelig alle de fordele, som topmadrasser af latex typisk indeholder. Latex er både ventilerende og åndbar, og topmadrassen bidrager således til en behagelig temperatur i soveværelset.

Specifikation af Atlas

 • Størrelse 140x200 cm.
 • Højde Total: 55 cm.
Mere information
Kolli 5 stk.
Antiskrid Uden antiskrid
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 54 cm. (10 cm ben, 20 cm bund, 18 cm madras, 6 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Bolster Møbelstof + Kuvertsyning
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 8 cm. Træramme
Garanti 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Type Kontinentalseng 140x200
Downloads til Atlas
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.