Senge Tilbud

På denne side har vi samlet vores bedste senge tilbud, så det er let for dig at få et overblik. Alle produkterne linker til 180x200 (dobbeltseng) størrelsen, men findes selvfølgelig også i andre størrelser til tilbudspris. For at finde modellerne i de andre størrelser kan du trykke på modellen og gå til kategorien hvor den ligger, dvs. eksempelvis ved elevationssenge er de samlet i en kategori hvor du kan få overblik over størrelser. 

Ved senge tilbuddene her på siden, er der ikke en bestemt udløbsdato normalt. Det foregår typisk således at producenten har sat xxx styk til rådighed vi kan købe til kampagnepris, når disse er solgt så bortfalder tilbuddet og bliver taget af hjemmesiden. Vi forsøger altid at gøre opmærksom på at et tilbud er ved at løbe tør nogle dage før det sker, men det kan være svært at planlægge 100%. 

Hos Bedre Nætter har vi ikke nogen butik hvor du kan prøve sengene, vi giver dig tilgengæld mulighed for at prøve sengen hjemme ved dig selv i 30 dage. Dernæst kan du ombytte fastheden på madrassen for 499,- inkl. fragt. Hvis man følger vores vejledninger her på siden, så vil man i 95% af tilfældene få den rigtige fasthed, men man skal selvfølgelig også tage hensyn til individuelle præferencer. Ved du eksempelvis at du foretrækker at ligge på en fast madras, men vi anbefaler medium og du er tæt på grænsen, så bør du nok tage den i fast. 

Hvis du har spørgsmål så er vi online på chatten 90 timer om ugen, og er vi ikke der så kan du enten ringe til os eller sende os en email - så skal vi nok være behjælpelige med at sørge for du får det helt rigtige.