Sengetilbud

På denne side har vi samlet vores bedste senge tilbud, så det er let for dig at få et overblik. Produkterne på denne side linker alle til størrelsen 180x200 centimeter, hvilket er den typiske dobbeltseng, men produkterne findes selvfølgelig også i andre størrelser til tilbudspris. 

Bemærk, at der ikke altid er en specifik udløbsdato på vores tilbud- og kampagnepriser. Vores tilbud er mængdebaserede, hvilket betyder, at et givent antal produkter stilles til rådighed af vores producent. Når dette antal er solgt, bortfalder tilbuddet og bliver taget af hjemmesiden. 

Hos Bedre Nætter har vi ikke en butik, hvor du kan prøve sengene. Vi er udelukkende online, men giver dig til gengæld mulighed for at prøve sengen hjemme hos dig selv i 100 dage. På denne måde kan du i ro og mag selv vurdere, hvordan du ligger i sengen. I denne periode kan du ombytte fastheden i hele sengen for 499,- kr. 

Hvis du har spørgsmål, kan du altid skrive til os i livechatten i højre side af din skærm. Derudover kan du kontakte os på mailadressen kontakt@bedrenaetter.dk eller på telefonnummeret 78 75 00 77. Her er vi altid behjælpelige med at vælge det helt rigtige til dig