Senge tilbud

På denne side har vi samlet vores bedste sengetilbud, så det er let for dig at få et overblik. Produkterne på denne side linker alle til størrelsen 180x200 cm, hvilket er den typiske dobbeltseng, men produkterne findes selvfølgelig også i andre størrelser til tilbudspris.

Bemærk, at der ikke altid er en specifik udløbsdato på vores tilbud- og kampagnepriser. Vores tilbud er nemlig mængdebaserede. Det betyder, at vi løbende laver aftaler med vores producenter om at sælge et givent antal produkter til yderst fordelagtige priser, indtil mængden slipper op. Når antallet er solgt, bortfalder tilbuddet altså, og det bliver taget af hjemmesiden.

Hos Bedre Nætter har vi ikke en fysisk butik, hvor du kan prøve vores senge. Vi er nemlig udelukkende online, men til gengæld tilbyder vi, at du kan prøve sengen hjemme hos dig selv i 100 dage. På den måde kan du i ro og mag selv vurdere, hvordan du ligger i sengen, og det giver dig et mere realistisk billede af liggekomforten, sammenlignet med hvis du prøvede sengen i et fyldt butikslokale med tøj på.

I prøveperioden på 100 dage kan du gratis ombytte fastheden i sengen, hvis du ønsker at sove blødere eller fastere. Inden ombytning anbefaler vi dog altid, at du har sovet i sengen i minimum 14 dage, da det tager tid for kroppen at vænne sig til en ny seng.

Hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du enten gøre på telefon, mail eller vores chat, som du finder i nederste højre hjørne af din skærm. Vi er altid behjælpelige med at svare på dine spørgsmål, så vi kan finde det helt rigtige til dig.

  • Hos Bedre Nætter har vi altid tilbud på kvalitetssenge i forskellige størrelser og prisklasser. På den måde kan du få lige den seng du leder efter.

  • Hos Bedre Nætter springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til kvalitet. Derfor kan du altid finde de bedste senge hos os, om de er på tilbud eller ej.

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering