Januarudsalg hos Bedre Nætter

Vi holder januarudsalg hos Bedre Nætter. Det betyder, at du kan spare helt op til 64% på udvalgte senge og andet sengetilbehør – fordi god søvn ændrer alt.

Bedre Nætter er Danmarks største online sengeforhandler, og vi tilbyder altid 100 dages risikofri prøve med gratis ombytning og retur. Kort sagt kan du handle hos os med ro i maven, selvfølgelig også til vores januarudsalg.

Vi er udelukkende online, og derfor behøver du ikke at stå i kø med alle andre for at få en seng på januartilbud. Du kan sidde derhjemme og shoppe løs, for det eneste, det kræver at handle hos os, er, at du finder vej til vores hjemmeside og placerer den seng, du ønsker, i indkøbskurven.

Når du har valgt og betalt, sørger vi for at pakke din seng til dig og levere så hurtigt som muligt. Så det er nemt at få opfyldt drømmen om bedre nætter, når det går løs med vores vilde tilbud – vi garanterer vores velkendte komfort og dermed en opgradering af din søvn.

Husk, at der er et begrænset antal produkter til januar-priser, så vi anbefaler, at du ikke venter for længe med at shoppe den seng, du drømmer om.

Køb din kontinentalseng til januarudsalg

Hos Bedre Nætter har vi et bredt udvalg af kontinentalsenge i forskellige størrelser. Til januarudsalg sælger vi kontinentalsenge i samtlige størrelser fra vores sortiment, så der er rig mulighed for at finde en seng til en skarp pris, der passer til lige netop dig og dine behov. Du finder kontinentalsenge i størrelserne 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x210.

En kontinentalseng består af tre madraslag, som tilsammen danner grundlaget for en utrolig god støtte og dermed en udhvilende nattesøvn. Fastheden i sengen kan reguleres, så den passer til din kropsvægt. Vælger du en seng i størrelse 160x200 eller bredere, kan fastheden reguleres i hver side af sengen – en stor fordel, hvis du vejer mere eller mindre end din partner.

Køb din elevationsseng til januarudsalg

Hos Bedre Nætter har vi et stort udvalg af elevationssenge i forskellige størrelser. Når du køber din nye seng hos os, er du altid garanteret høj kvalitet til en lav pris, og det er selvfølgelig ingen undtagelse til vores udsalg i januar. Tværtimod. Vi har sænket priserne helt i bund og har en lang række gode tilbud klar til dig. Du finder elevationssenge i et stort udvalg af størrelser. Det gælder for 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 og 180x210.

Hos Bedre Nætter ser vi en stigende efterspørgsel på elevationssenge, og det kan vi godt forstå. En elevationsseng er nemlig både utrolig praktisk og ikke mindst komfortabel. Du har mulighed for at regulere hoved- og fodenden, så den passer til dine behov, og justere den hvis du eksempelvis godt kan lide at ligge og læse eller se fjernsyn i sengen. Fastheden i sengen vælges individuelt, så den passer til netop din kropsvægt.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Selvom Bedre Nætter udelukkende er online, betyder det ikke, at hjælpen er langt væk. Vores kompetente medarbejdere sidder selvfølgelig klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får den helt rigtige seng. Du kan både skrive til os på kontakt@bedrenaetter.dk, i chatten i højre hjørne af din skærm eller ringe til os på 78 75 00 77 alle dage fra kl. 9-23.

100 dages risikofri prøvetid

Hos Bedre Nætter har vi ikke en fysisk butik, hvor du kan prøve vores senge. Vi er udelukkende online, fordi vi mener, man har brug for at prøve at sove i sengen, før man ved, om det er den rigtige. Derfor tilbyder vi, at du kan sove i sengen hjemme hos dig selv i 100 nætter. På den måde kan du i ro og mag selv vurdere, hvordan du ligger i sengen, og det giver dig et mere realistisk billede af liggekomforten, sammenlignet med hvis du prøvede sengen i et fyldt butikslokale med tøj på.

I vores prøveperiode på 100 dage kan du gratis ombytte fastheden i sengen eller returnere sengen og få tilbagebetalt købsbeløbet. Du bestiller ombytning og returnering på vores side, og herefter står vi for afhentning og en eventuel ny levering.

Inden ombytning eller returnering anbefaler vi dog altid, at du har sovet i sengen i minimum 14 dage, da det tager tid for kroppen at vænne sig til en ny seng.