Atlas Wood

12.499,00 kr.

As low as 12.499,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Fem komfortzoner med individuelle pocketfjedre.
 • Atlas Wood er designet og produceret i Danmark.
 • Latextopmadras med 60 mm kerne.
Tilpas Atlas Wood
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Atlas Wood er en seng med et elegant udtryk og højt komfortniveau. Den er produceret til dig, der hverken ønsker at gå på kompromis med den gode kvalitet eller den gode nattesøvn.

Atlas Wood adskiller sig fra ordinære kontinentalsenge på flere områder. Sengen har høje træben, hvilket giver Atlas Wood et let og eksklusivt udtryk. Derudover fylder Atlas Wood mindre end andre modeller, men du får samme, gode komfort. Du vil opleve, at sengens tre madraslag, fem komfortzoner og moderne pocketfjedre giver dig den ideelle nattesøvn.


Den ideelle nattesøvn

Sengens vendbare og femzonede springmadras er dit udgangspunkt for en god nattesøvn. Den er opbygget af 220 pocketfjedre pr. kvadratmeter, hvilket giver din krop en omfattende støtte. Fjedrene tilpasser sig din kropsbygning og støtter dig der, hvor du vejer mest. Den intelligente fordeling af din kropsvægt sikrer, at den enkelte fjeder ikke bliver presset unødigt meget. Derfor tilbyder vi også hele 15 års garanti på fjedre- og rammebrud i Atlas Wood.


En god kontinentalseng er både komfortabel og veldesignet. Herunder kan du læse mere om, hvordan sengens tre madraslag i fællesskab forbedrer din liggeposition og nattesøvn.

Boxmadrassen

Denne madras udgør sengens nederste komfortlag. Det er vigtigt, at boxmadrassen skaber en sund platform og ramme om din nattesøvn. Derfor består boxmadrassen i Atlas Wood af en træramme i massivt træ - med en tykkelse på otte centimeter. Denne solide platform skaber et sundt og holdbart grundlag for din nattesøvn. Af samme grund yder vi hele 15 års garanti på rammebrud i Atlas Wood.

Springmadrassen

Denne madras er sengens vigtigste komfortlag. Springmadrassen har moderne pocketfjedre i kernen, som yder en individuel tilpasset støtte, uanset hvor meget du bevæger dig i løbet af natten. Omkring fjedrene er der holdbar polyetherskum, som ligeledes bidrager til sengens høje komfortniveau.

Topmadrassen

Denne madras er den primære kontaktflade på din seng. Den samarbejder med de underliggende madrasser og forbedrer på den måde din komfort. Derudover tager topmadrassen størstedelen af slitagen, hvorfor det er vigtigt, at denne er af høj kvalitet. Den medfølgende topmadras til Atlas Wood har en kerne af latex, som yder en elastisk støtte og progressiv komfort. Latex er desuden ventilerende, og derfor vil du med det samme opleve, at din nattesøvn vil være behagelig og væsentligt forbedret i Atlas Wood.

Specifikation af Atlas Wood

 • Størrelse 140x200 cm.
 • Højde Total: 56 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Uden antiskrid
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 56 cm. (10 cm ben, 20 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 8 cm. Træramme
Garanti 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Type Kontinentalseng 140x200
Downloads til Atlas Wood
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.