Bergen

16.999,00 kr.

As low as 16.999,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Bergen - Boxmadras by Bedre Nætter.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Boxmadras med dobbelt fjedrelag og 7 komfortzoner.
 • Latexpolstring og pocketfjedre giver sublim komfort.
 • 40mm Celcius- eller latextopmadras.

Farve

Tilpas Bergen
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

En god boxmadras kan forbedre din nattesøvn med det samme. En rigtig god boxmadras forbedrer din nattesøvn med det samme og i mange år fremover. Bergen er en rigtig god boxmadras, og i denne seng vil din nattesøvn være i gode hænder. Denne komfortable boxmadras har et dobbelt fjedrelag, som svøber sig om din krop og konstant tilpasser sig dine behov. Omkring fjedrene er der et ventilerende komfortlag af latex, som holder sengen frisk og din krop aflastet. 

Det dobbelte fjedrelag og komfortlaget af latex er enormt vigtigt for din komfort. Endnu vigtigere er det dog, at selve madrassen er omkranset af en solid ramme, så sengen kan yde dig en sund og korrekt støtte langt ind i fremtiden. Derfor har vi omringet sengens madras med en 12 centimeter tyk træramme af massivt svensk fyrretræ. Denne træramme forlænger sengens levetid betragteligt og skaber en sund, komfortabel ramme om din nattesøvn. Det bemærker du, så snart du lægger dig på madrassen. 


Komfortabel boxmadras

Kernen til god nattesøvn skal findes i boxmadrassens indre. Bergen har en madraskerne af moderne pocketfjedre, og disse svøber sig om din krop og forbedrer på denne måde din liggeposition. Disse fjedrer ligger i et dobbelt fjedrelag, hvilket er en væsentlig opgradering i forhold til almindelige boxmadrasser. Du vil derfor opleve, at Bergen tager et omhyggeligt hensyn til dine søvnbehov. Hver eneste nat.


Trærammen

Boxmadrassens træramme skaber grundlaget for hele sengen. Netop derfor har trærammen en tykkelse på hele 12 centimeter og er af massivt svensk fyrretræ. Det sikrer en ualmindelig lang holdbarhed og en sund platform for din nattesøvn. Fordelene ved at vælge en boxmadras er mange, og en af dem er, at trærammen er integreret i selve sengen. Du skal således blot montere benene på Bergen, hvorefter du har en ny seng, der er klar til brug.

Boxmadrassen

Denne madras er sengens vigtigste komfortlag. Madrassens kerne består af moderne pocketfjedre, som alle reagerer individuelt på den vægt, de pålægges. Det betyder, at du vil få en personlig støtte, som er tilpasset din krop og kropsvægt. Derved er du garanteret en støtte, som tager hensyn til dine former og konturer - det sikrer dig en dybere nattesøvn. Madrassens fjedre er inddelt i syv komfortzoner, som yder en differentieret støtte. Din nakke og skuldre har naturligvis brug for en anden støtte end dine ben og hofter, og dette får du i en seng med syv komfortzoner. Du vil opleve, at Bergen tager særligt hensyn til dine behov, så snart du lægger dig i sengen.

Topmadrassen

Denne madras er sengens øverste madraslag, og derfor er det vigtigt, at denne madras er af høj kvalitet. Du vil være i kontakt med topmadrassen, hver gang du bruger sengen, og derfor er det nødvendigt med en slidstærk madraskerne. Ved køb af Bergen medfølger der derfor en ventilerende, støttende og slidstærk topmadras med en kerne på fire centimeter. Du vælger selv, om du ønsker en topmadras med en kerne af latex eller celcius. Latex er ventilerende og fast, hvorimod celcius er varmt og blødt. 

Specifikation af Bergen

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 37cm.
Mere information
Højde 37cm.
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Antiskrid indbygget
Fjedre Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortzoner 7-Zoner
Bolster Møbelstof m. Antislide
Polstring 40mm Latex
Ramme 12cm Træramme
Leveringstid 8-15 hverdage
Type Boxmadras 180x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.