• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Boxmadras 140x200

Mulige filtre

Kategori
Pris
  1.  
    kr4499
    kr13999
Fjedre
  1. Pocket (9)
  2. Multipocket (7)

14 vare(r)
14 vare(r)

Boxmadras 140x200

 

En boxmadras i størrelsen 140x200 er en krydsning mellem fremragende komfort og praktisk møbel. Boxmadrasser i denne størrelse kendes også som trekvartsengen, og denne kan bruges både til par og til de som gerne vil have lidt ekstra plads til sig selv. Boxmadrasser i størrelsen 140x200 passer således både til lejlighed, sove- eller gæsteværelset. En stor fordel ved at investere i en boxmadras er, at denne kan bruges umiddelbart efter at du har modtaget den ved kantstenen. Husk, at vi hos Bedre Nætter har fri fragt. Det betyder, at du blot skal montere ben på din boxmadras 140x200, hvorefter den er klar til brug.

Hos Bedre Nætter er vi udelukkende online. Vi har ikke udgifter til fysiske butikker, og derfor kan vi tillade os at have lidt højere standarder end alle vores konkurrenter. I stedet for fysiske butikker, så investerer vi i vores produkter, som både er af den højeste kvalitet og som samtidig er til den bedst mulige pris. Vi garanterer, at du ikke kan finde vores produkter billigere. Derfor har vi prisgaranti på samtlige af vores produkter.

Vores boxmadrasser 140x200 er alle opbygget i en solid træramme, hvilket holder sengens fjedre og polstring på plads. Det er på denne solide træramme, at benene skal monteres når du modtager din nye seng. Fjedrene i alle vores boxmadrasser er enten Pocket- eller Multipocket-fjedre. Disse fjedre er de bedste på markedet, og de reagerer alle individuelt på din vægt, hvilket betyder at din nye madras tager hensyn til din personlige liggeposition. Pocket-fjedre er bedst til folk med en vægt under 95 kg, imens Multipocket er bedst til folk med en vægt over 95 kg. Du kan se vores anbefalinger herunder:

Topmadras til din boxmadras 140x200

Når du køber en boxmadras hos Bedre Nætter, så er den klar til at blive taget i brug så snart benene er monteret. Det er en nem, hurtig og praktisk løsning og det kan vi kun anbefale. Vi anbefaler dog ligeledes, at du investere i en medfølgende topmadras når du køber boxmadras. Det vil således øge din komfort betragteligt, og samtidig forlænge levetiden på din boxmadras yderligere.

Hvis du har spørgsmål til vores boxmadrasser, topmadrasser eller fastheden af din madras, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre direkte på vores chat, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!