Vi er ved at bygge sengen....

Classi Puf Bouclé

Puf
Beige
Farve: Beige
1
 • Bestillingsvare
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Classi Puf Bouclé
1 2
 • Designhistorie

  Elegance i sin reneste form

  Når du slår op i ordbogen under ‘elegance’, ser du CLASSI-puffen. For med siddedelen, der elegant svæver over soklen, mødes det bombastiske og lette i en smuk forening. Stylet med CLASSI-sovesofaen, er det lige før, du kan høre englene synge, hvis du lytter godt efter.
 • Tekstil

  Ekstravagant og organisk

  Med sin karakteristiske kontur og ekstravagante look tilfører BOUCLÉ tekstilen vores sovesofa et flot, eksklusivt og organisk udtryk. BOUCLÉ er slidstærkt og passer perfekt til dig, der ønsker et stilrent og luksuriøst look.

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ er vævet med små nøgler, som skaber et luksuriøst udtryk. Tekstilens karakteristiske struktur faldet let omkring polstringen på sovesofaen, og skaber et glat, rent og organisk look. BOUCLÉ er både stilrent og slidstærkt - så du ikke skal gå på kompromis med praktikken for at få et eksklusivt, centralt møbel i dit hjem.
Smuk fusion af runde former

Smuk fusion af runde former

CLASSI-puffen er et enkelt, elegant møbel, der i al sin pragt ikke gør unødvendigt væsen af sig. Puffen er designet til at fremhæve det bombastiske og det lette i en smuk fusion. Puffen er oplagt som chaiselong-add-on til din sofa, som entrebænk eller blot som en ekstra siddeplads i stuen eller soveværelset. Puffen har en komfortabel siddedel takket være nozag-fjedre og en komfortabel skumspolstring.
Match made in heaven

Match made in heaven

CLASSI-puffen og CLASSI-sovesofaen passer til hinanden som et match made in heaven med deres runde, overlegne siddedele, der smukt svæver på deres enkle og elegante sokler. Puffen giver CLASSI-sovesofaen et chaiselong-lignende udtryk, der gør, at du i endnu højere grad vil opleve, at du ikke er gået på kompromis med hverken sofa eller seng.
100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

100 nætters risikofri prøve - for din tryghed

Vi gør det trygt at købe din sovesofa online. Når du køber en sovesofa hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den. Dit hjem er vores showroom, og sidder eller sover du ikke godt, kan du gratis returnere sovesofaen.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Classi Puf Bouclé

Classi Puf Bouclé
 • Leveringstid
  30-50 hverdage
  Materiale
  93% polyester, 6% acryl, 1% bomuld
  Kolli
  1 stk.
  Emballage
  100% genanvendt plastik
  Fjedre
  No-Zag
  Produktionsland
  EU
  Martinedale
  100.000
  Pilling
  4-5
  Type
  Puf
  Farveægthed
  6
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  REACH-certificeret
  Ja
 • Dimensioner
  B: 102cm / H: 45cm / D: 56cm
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring men ikke montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.
 • En hårdt opvredet klud er din bedste ven. Støvsug med en blød børste. Undgå rengøringsmidler eller kemikalier. Snavs og fedtpletter fjernes med en mild sæbeopløsning.