Vi er ved at bygge sengen....

Haven Gavlpude

Hovedpude
5 star rating (7) total reviews
Vores naturglade Haven-gavlpude er OEKO-TEX®-certificeret, måler 50x90cm, er fyldt med 1700 gram dejlige andefjer og er betrukket med et lækkert tekstil lavet af genanvendte plastikflasker. Ja, kort sagt er den gavlpude, når de er bedst.
Beige
Farve: Beige
1
 • På lager
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Haven Gavlpude
Gavlpude

Haven

Med vores Haven gavlpude, hvis betræk er lavet af genanvendte plastikflasker, får du en ikke blot en pude, der appellerer til synet, men også til sjælen. Den tilføjer soveværelset et skud eksklusivitet og hotelstemning og er samtidig netop den pude, du indimellem mangler, når du vil sætte dig rigtig godt tilrette i din seng.

Gavlpuden, der fuldender din seng
Dit rolige hvilested

Gavlpuden, der fuldender din seng

Drømmer du om at skabe en beroligende, rolig oase hjemme i dit soveværelse, hvor du kan sænke skuldrene, slappe af og lade batterierne op? Ofte skal der ikke mere til end de helt rigtige gavlpuder, der tilføjer et luksuriøst og appellerende look til din seng. Vores Haven-gavlpude er akkurat dét.
Tekstilernes konge
Genanvendte plastikflasker

Tekstilernes konge

Haven-gavlpuden er pakket ind i et møbelstof, der får de fleste andre tekstiler til at blegne i dets klare skær. For det tætvævede Haven-tekstil er OEKO-TEX®-certificeret og skabt af genanvendte plastikflasker, der sikrer puden en naturvenlig profil og en let vedligeholdelse, der gør det nemt for dig at holde din gavlpude pæn.
Dejlige andefjer

1700 grams fjer, pomp og pragt

Den OEKO-TEX®-certificerede Haven-gavlpude er fyldt med 1700 gram førsteklassesandedun, der gør puden fyldig, fast og ikke sådan lige at slå ud af kurs. Pudens fjerfyld gør nemlig, at gavlpuden bibeholder sin form ved brug, og det er sådan set meget smart, når gavlpuder som regel ikke kun er for øjet, men ligeså meget for komforten.

Specifikation af Haven Gavlpude

 • Leveringstid
  1-3 hverdage
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  Type
  Gavlpude 50x90
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier