Madrasser 180x200

Produkter

Fra A til zzZ

Madras 180x200

Vi har et hav af lækre madrasser i 180x200 centimeter, som er det gængse mål for dobbeltsenge i Danmark. De forskellige muligheder du har indenfor madrasser i 180x200 er boxmadrasser, springmadrasser og skummadrasser.

Der er nogle forskelle på disse madrasser du skal være opmærksomme på, først og fremmest så gør det sig gældende at boxmadrasserne adskiller sig radikalt fra de 2 andre madrastyper ved at have en integreret træramme der gør det muligt at montere ben direkte på madrassen.

Fasthed du bør vælge?

Fastheden du skal vælge på en madras, afhænger i høj grad af din vægt. Hvis du vejer mindre end 95-100 kilo, så anbefaler vi altid at man kigger mod pocket fjedre (hvis kernen i madrassen udgøres af fjedre), her har du 250 fjedre per m2, hvilket er ideelt. Så længe du vejer over 75 kilo bør du vælge de faste fjedre, mens du ved en vægt på mere end 100 kilo bør kigge på Multipocket fjedre, da du her får dobbelt så mange fjedre per m2, hvilket sikrer bedre levetid samt støtte.

Efter at du har valgt fasthed bør du kigge på hvilken topmadras du skal have sammen med din nye madras.

  • Valget af din madras afhænger af, hvilken seng du har derhjemme. Har du en elevationsseng eller en sengeramme, bør du vælge en af vores skum- eller springmadrasser. Disse madrasser er nemlig det oplagte valg til netop disse sengetyper, fordi de både fås i forskellige fastheder og komfortniveauer. Har du derimod en seng uden en bund, hvor du kan placere en madras, så bør du vælge en af vores boxmadrasser. Vores boxmadrasser fungerer nemlig som sengens bundlag, hvor du monterer sengebenene direkte på madrassen.

  • Hos Bedre Nætter synes vi ikke, at en god madras behøver at koste en formue. Derfor finder du et bredt udvalg af kvalitetsrige madrasser til overkommelige priser hos os.

    Priserne på vores madrasser afhængiger af, hvilken type madras, du er på udkig efter. Både vores spring-, top- og skummadrasser starter ved 1.498 kr. Vores boxmadrasser starter ved 3.398 kr.