Madrasser 80x200

Produkter

Fra A til zzZ

Madrasser 80x200

Hos Bedre Nætter finder du et stærkt udvalg af forskellige madrasser i 80x200 cm. Vi har både springmadrasser, skummadrasser og boxmadrasser. Hvilken madrastype du skal have fat i, afhænger af hvad dit behov er i forbindelse med madrassen. Hvis du allerede har en sengeramme med lameller, så vil det oplagte være enten en skummadras eller springmadras, har du derimod ingenting på forhånd, så vil det give mest mening at vælge en boxmadras - hvor du bare monterer ben direkte i trærammen og derefter har en funktionsdygtig seng.

Fastheden du skal vælge afhænger i høj grad af din vægt, fejlagtigt så har mange den tro at jo flere fjedre der er i madrassen desto bedre - det er dog ikke tilfældet. Hvis du vejer under 95-100 kilo, så bør du ikke kigge på Multipocket fjedre (+500 per m2), da denne fjedretype bliver for fast til dig. Derimod skal du kigge på pocket fjedre, hvor du får en fasthed der passer bedre til den største del af befolkningen.

  • Hvis du f.eks. Vil bruge madrassen som et ekstra komfortlag, skal du kigge efter en 80x200 topmadras. Hvis madrassen derimod skal fungere som det nederste eller midterste madraslag i sengen, skal du have en springmadras 80x200 eller skummadras 80x200.

  • Hos Bedre Nætter sælger vi kvalitetsrige madrasser til lavkvalitets priser. Vi tilbyder et bredt udvalg af madrasser med både forskellige komfortniveauer og fastheder.