Mayan

3.999,00 kr.
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Særdeles allergivenlig topmadras.
 • Imponerende densitet på 85 kg/m3.
 • Mayan består af en 6 centimeters 100% naturlig latexkerne.
 • Høj elasticitet.
 • Tencel betræk af fremstillet af FSC-certificerede træfibre.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Vil du have en komfortabel, støttende og ikke mindst miljøvenlig topmadras? Så er Mayan uden tvivl det helt rigtige valg. Mayan er et 100% naturligt produkt, som udelukkende består af organisk latexfyld og samtidig har et naturligt udvundet Tencelbetræk fremstillet af FSC-certificerede træfibre. Kombinationen af naturligt fyld og betræk er dermed også din garanti for en yderst allergivenlig topmadras. Mayan er 100 % organisk og CO2-neutral, og Bedre Nætter er eneforhandler af Mayan i Skandinavien. 

Det store fokus på madrassens bæredygtige profil betyder dog ikke, at komfort og kvalitet er blevet nedprioriteret. Tværtimod. Mayan har en seks centimeter tyk latexkerne, og den yder derfor en yderst omfattende støtte og sørger for suveræn komfort natten igennem. Den naturlige latex er meget elastisk, hvilket gør Mayan ideel for alle personer på tværs af vægtklasser.
Mayan er en fast topmadras, hvilket ikke skal forveksles med hård. Jo fastere den er, jo bedre bliver du også støttet, når du ligger på den. Mayan har en densitet på 85 kg/m3, hvilket er højt sammenlignet med almindelige topmadrasser. Densiteten er et udtryk for madrassens kernekvalitet, og jo højere den er, i jo højere grad vil du mærke modstand og støtte, når din vægt placeres på madrassen. Med den høje densitet vil madrassen altså bedre yde den korrekte støtte, uanset hvad du vejer, og hvordan du ligger.

Fordi madrassens støtte og modstand tilpasser sig din vægt, er Mayan også utrolig anbefalelsesværdig på tværs af vægtklasser.

Kvalitetsstemplingen af Mayan kommer desuden til udtryk i form af de mange certificeringer, den er blevet tildelt. OEKO-TEX® og FSC er blot to ud af mange. 

Specifikation af Mayan

 • Størrelse 90x200 cm.
 • Vægt 1 kg
Mere information
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 8 cm.
Kerne Mayan Latex
Kernehøjde 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Type Topmadras 90x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi fandt andre produkter du måske er interesseret i?