Vi er ved at bygge sengen....

Mayan Latex

Skummadras
4.83333 star rating (24) total reviews
Mayan-springmadrassen består af en kerne i latex fra Hevea Brasiliensis-træet og er derfor certificeret 100% organisk. Kernen er omkranset af et Poakea-cover, der er skabt med plantefibre for en grøn profil og høj absorberingsevne.
90x200 cm.
Størrelse: 90x200 cm.
Fast
Fasthed:
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Mayan Latex
Mayan Latex: For dig og miljøet

Mayan Latex: For dig og miljøet

Det er aldrig for sent at investere i fremtiden. Hvad enten du ønsker at gøre noget godt for miljøet eller din egen søvnkvalitet, vil Mayan Latex være dig nyttig. Skummadrassens kerne består af latex fra træet Hevea Brasiliensis, og madrassen er dermed certificeret 100% organisk. Sidstnævnte betyder helt konkret, at latexen er udvundet af træer, som er fældet med omtanke for lokalsamfund, dyreliv og miljø. Madrassens naturlige udtryk er fuldendt med et Poakea-betræk. Poakea-betrækket er fremstillet med græsfibre fra græsfamilien Poaceae, der sikrer betrækket en naturlig og bæredygtig profil. Græsfibre har en høj absorberingsevne, der er med til at sikre dig et tørt og optimalt sovemiljø. Med Mayan Latex skummadrassen er du altså så tæt på en naturlig madras, du kan komme.
God på alle parametre

God på alle parametre

Det er ikke blot baggrunden for produktet, som er interessant ved denne skummadras, men i mindst lige så høj grad komforten, du oplever. Under produktionen af Mayan Latex har vi benyttet vulkaniserings-metoden, som gør, at madrassen formes indvendigt og ud, frem for omvendt. Det gør, at madrassen opnår en speciel cellestruktur, der er mere elastisk end i almindelige madrasser. Herudover giver det madrassen gode fugtafledende egenskaber, gør den antibakteriel og ekstremt langtidsholdbar. Mayan Latex er derfor ikke bare behagelig – den er gennemført komfortabel at ligge på, og vil være din naturlige vej mod bedre nætter mange år frem.
Mayan – det naturlige valg

Mayan – det naturlige valg

Mayan står for naturlige materialer. Hvis en madras har vores Mayan-mærkat, er latexen derfor udvundet 100 % naturligt fra gummitræet Hevea Brasiliensis. Resultatet er en enestående madras, der både er allergivenlig og sund at sove på.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Mayan Latex

 • Komfortzoner
  7-Zoner
  Leveringstid
  90-120 hverdage
  Type
  Skummadras 90x200
  Totalhøjde
  18 cm.
  Højde
  20 cm.
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.